Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Doua terenuri de sport din RAMNICU VALCEA, de peste 2.400 mp fiecare, reabilitate de municipalitate VIDEO

Primarul Mircia Gutau

Două terenuri de sport din Râmnicu Vâlcea, fiecare cu o suprafaţă de peste 2.400 de metri pătraţi, au fost inaugurate pe 19 octombrie, după finalizarea lucrărilor de reabilitare efectuate anul acesta de către municipalitate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu.

Acesta a precizat că la inaugurare a participat şi primarul municipiului, Mircia Gutău, care a subliniat că vor fi continuate investiţiile în cartiere, dar şi proiecte mai mari precum modernizarea Arenelor “Traian”, prelungirea bulevardului Tineretului şi amenajarea rampelor de acces la pasajul “Tudor Vladimirescu”.

Unul dintre terenurile de sport inaugurate joi la Râmnicu Vâlcea este situat în cartierul Râureni şi are o suprafaţă de 2.451 de metri pătraţi iar cel de-al doilea este în cartierul Stolniceni şi are suprafaţa de 2.585 de metri pătraţi. Acestea sunt folosite de comunitate – de echipe locale şi de cetăţenii din respectivele zone.

Reabilitarea terenurilor de sport a însemnat decopertarea stratului vegetal, amenajarea unui strat suport de 20 de centimetri şi montarea unui gazon sintetic, recondiţionarea porţilor de handbal, precum şi împrejmuirea terenurilor.

Daniel Ionescu a precizat că municipalitatea a mai reabilitat anul acesta şi un teren de sport de la un liceu din Râmnicu Vâlcea şi în viitor vor fi reabilitate şi alte terenuri de sport din cartiere în măsura în care “vor exista solicitări justificate”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Arenele “Traian” vor fi modernizate începând din primăvara anului viitor, când se estimează că se va da startul lucrărilor. Pe locul actualelor Arene “Traian”, a căror structură actuală va fi demolată, vor fi construite corpuri de clădire noi, o scenă şi va fi reamenajată arena. O parte dintre birourile ce vor fi construite la Arenele “Traian” vor fi folosite de departamente ale administraţiei locale, potrivit lui Daniel Ionescu. AGERPRES


20.10.2017
247 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design