Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

FOCSANI: Dupa ce a umplut strazile cu nisip si pietris, municipalitatea a ramas cu clorura de calciu pe stoc. Cum explica primarul acest lucru

Primarul Cristi Misaila

Şi în această iarnă, materialul antiderapant folosit pentru deszăpezirea străzilor din municipiu a fost amestecul de nisip, sare şi pietriş. Pe data de 15 noiembrie 2017, atunci când primarul Cristi Misăilă şi directorul CUP Salubritate Viorel Profiroiu au prezentat noul parc de utilaje pentru deszăpezirea municipiului, una dintre promisiunile autorităţilor a fost că pentru prima dată, la Focşani, se va folosi ca material antiderapant clorura de calciu. 

“Avem 40 de tone de clorură de calciu, dar este un stoc pe care îl putem îmbunătăţi pe măsură ce-l consumăm”, a răspuns Viorel Profiroiu întrebărilor jurnaliştilor la momentul respectiv. 

Între timp, la Focşani, în perioada ianuarie-martie 2018 au avut loc trei episoade de ninsoare, dar materialul antiderapant folosit a fost de fiecare dată nisipul amestecat cu sare şi cu pietriş, spre disperarea şoferilor care au avut de pătimit din această cauză, foarte mulţi plângându-se că s-au ales cu parbrizele sparte de la antiderapantul folosit de municipalitate. 

Primarul Misăilă vine cu o explicaţie românească legată de nerespectarea promisiunii făcută în toamna trecută. 

“Avem clorura de calciu pe stoc! Din păcate, firma care avea contract cu CUP SALUBRITATE pentru livrarea bazinelor dotate cu instalaţiile de împrăştiere a acesteia nu şi-a onorat obligaţiile contractuale! Iarna care vine sigur vom utiliza această soluţie”, a scris edilul pe Facebook unui focşănean care l-a întrebat despre acest lucru, scrie Adevarul.

29.03.2018
374 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Adjud
Focsani
Marasesti
Odobesti
Panciu


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Vrancea pentru ziua de azi.


 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design