Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

FOCSANI: Taxa de parcare in rate si locuri rezervate permanent pentru detinatorii de masini care au contracte cu Parking

Foto: DomnulePrimar.ro

Proiectul de hotărâre, iniţiat de opoziţia din Consiliul Local, se află în dezbatere pe site-ul Primăriei municipiului Focşani. Un proiect de hotărâre iniţiat de consilierii liberali din Focşani se află în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Focşani. Potrivit acestuia, focşănenii care au contracte cu Parking pentru locuri de parcare vor putea plăti în patru rate trimestriale taxa anuală pentru un tarif de 120 de lei/an, cu TVA.

Totodată, liberalii cer ca focşănenii persoane fizice să-şi poată rezerva parcarea, 24 de ore din 24, dacă plătesc un tarif majorat de 200 de lei/an. Potrivit regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a parcărilor ce aparţin domeniului public şi privat, tarifele sunt următoarele: 120 de lei/an, cu TVA, pentru o maşină, 200 de lei/an cu TVA pentru a doua maşină şi 300 de lei/an cu TVA pentru a treia maşină. La persoanele juridice, tarifele sunt de 400 de lei pe an pentru o maşină, 500 de lei/an pentru a doua maşină şi 600 de lei pe an pentru a treia maşină.

“În condiţiile în care puterea de cumpărare a românilor a scăzut în ultimele luni (creşteri ale preţurilor la alimente, carburanţi, diverse servicii, creşterea ratelor la bănci, creşterea cursului euro etc) considerăm oportună varianta plăţii în rate a taxei anuale de parcare. PSD susţine că este un partid social, deci ar trebui să achieseze la acest proiect, pentru a veni în sprijinul şoferilor din Focşani”, spun iniţiatorii liberali.

Proiectul va fi introdus, cel mai probabil, pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe de Consiliu Local, dar este aşteptat să întâmpine opoziţie din partea majorităţii. Deja SC Parking îşi recunoşte neputinţa logistică şi a formulat un punct de vedere în acest sens, considerând că achitarea taxei în patru rate nu poate fi acceptată din mai multe motive, respectiv aglomeraţie la ghişeu, dificultăţi în evidenţierea plăţilor corespunzătoare ratelor. Aceeaşi reprezentanţi ai SC Parking se opun şi rezervării locului de parcare 24 de ore din 24, scrie Adevarul.

19.02.2018
542 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Adjud
Focsani
Marasesti
Odobesti
Panciu


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Vrancea pentru ziua de azi.


 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design