Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Fanica Barla si Marcel Ciolacu raman viceprimari in BUZAU; Gyuri Pascu, lansare de carte si recital la Biblioteca Judeteana; Finantistii invata sa controleze primarii

Primarul Constantin Boscodeala
Foto: DomnulePrimar.ro

La sedinta de constituire a Consiliului Local Municipal Buzau din 26 iunie 2012, Uniunea Social Liberala a functionat conform protocolului. Astfel, viceprimari au fost alesi detinatorii acestor functii din mandatul anterior, respectiv pesedistii Marcel Ciolacu si Fanica Barla.

Primul a obţinut şi două voturi din partea opoziţiei, devansându-l pe colegul său, votat doar de cei 13 consilieri USL, scrie Adevarul

Iată componența noului Consiliu Local Municipal:

1. ANICA MIHAI (USL/PSD)

2. CIOLACU ION MARCEL (USL/PSD)

3. BÂRLĂ FĂNICĂ (USL/PSD)

4. DUNEL ALEXANDRU (USL/PSD)

5. IONESCU CONSTANTIN (USL/PNL)

6. RADU NICOLAIE SEBASTIAN VALENTIN (USL/PSD)

7. GUBANDRU AUREL (USL/PSD)

8. MIHALAŞCU GABRIEL (USL/PSD)

9. IONIŢĂ VICTOR ŞTEFAN (USL/PSD)

10. NICOARă SILVIU (USL/PNL)

11. ŞERBAN NICOLAE (USL/PSD)

12. LAMBRU DANIEL (USL/PSD)

13. MUSCELEANU CONSTANTIN (USL/PSD)

14. PLEŞEA MARIA-MONALISA (PDL)

15. TUDOR NICOLETA (PDL)

16. ENE GABRIEL-CIPRIAN (PDL)

17. BUCăTARU FLORIN (PDL)

18. POPA CONSTANTIN (PP-DD)

19. IORGA CRISTINA-NICOLETA (PP-DD)

20. ROŞIORU SILVIU LAURENţIU (PP-DD)

21. OPREA VICTOR (PP-DD)

22. NEGOIŢĂ IULIUS PAUL –INDEPENDENT

Săptămâna viitoare, buzoienii sunt invitaţi la Biblioteca Judeţeană la o întâlnire cu Ioan Gyuri Pascu. Cunoscutul artist vine, joi, 5 iulie, de la ora 17.00, în aula "Basil Iorgulescu" pentru a lansa cea mai recentă carte a sa: volumul de eseuri "Viaţă, Adevăr, Lumină".

"Am luat legătura cu Gyuri Pascu prin intermediul unor cunoştinţe comune. Interesat să  îi promoveze cartea, după lansarea de la Bookfest, editorul a ţinut neapărat ca la Buzău evenimentul să aibă loc în bibliotecă.

Am fost încântaţi de propunere şi invităm toţi buzoienii să ne fie alături săptămâna viitoare la această lansare, urmată inevitabil de un recital Ioan Gyuri Pascu", a declarat directorul Bibliotecii Judeţene, Sorin Burlacu.
Amanunte in Opinia Buzau

Doi auditori interni din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Buzău vor participa săptămîna viitoare la un curs de perfecţionare privind controlul autorităţilor locale.

Cursul este organizat de Centrul zonal Focşani al Şcolii de Finanţe Publice şi Vamă pe 4 şi 5 iulie, avînd tema "Evaluarea stadiului de implementare a sistemelor de control intern/managerial în administraţia publică locală".

Cei doi auditori interni din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Buzău, se vor instrui alături de omologi din Bacău, Brăila, Covasna, Harghita, Galaţi şi Tulcea.
Pe larg in Sansa buzoiana

27.06.2012
981 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Alte stiri din Alegeri 2012
 
O primarie din Valcea, executata silit de lautarii care au cantat in campania electorala (20.11.2012) VIDEO Spotul oficial TIFF: Sa mori din dragoste de filme; Promenada Cartilor in Piata Muzeului: 10 metri de carte cadou pentru un clujean norocos; Nicoara s-a intalnit cu angajatii Primariei; Restrictii in trafic de Zilele CLUJULUI; Primaria si universitatile cauta solutii pentru U; Impozitele intra in era verde; Copil intoxicat cu cuiperci; Casa Municipala de Cultura, evacuata (24.05.2012) Votare oprita la GALATI: intr-o sectie au disparut zeci de buletine de vot; CRAIOVA: Doua persoane prinse cu mai multe buletine de vot; CLUJ: Buletin de vot stampilat in prealabil. Sectie evacuata; Politistii efectueaza cercetari in cazul a doua sesizari privind mita electorala la TARGOVISTE; Buletine de vot disparute la SIMLEUL SILVANIEI; Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din PETRILA; PDL "plimba varstnicii cu masini" la sectiile de votare la CLUJ; Alegatorii nu primesc buletin de vot pentru primar la TIMISOARA, ci doua buletine pentru consilierii locali (10.06.2012) Promisiuni electorale trasnite: Pepeni plantati in Ferentari, pomi fructiferi in statiile RATB, biserici in cartiere; De unde vin numele cartierelor din BUCURESTI; Piedone pune carciumarese in parcuri; Investitorii imobiliari cer 600.000 euro de la Asociatia Salvati Bucurestiul; Piata cu parcare pe acoperis, inaugurata FOTO (23.05.2012) PLOIESTI: Noii viceprimari si-au preluat atributiile (17.07.2012)
 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design