Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

GALATI: Investitie importanta pe bulevardul Brailei, la iesirea spre Tecuci. 900 de metri de strada costă 10 milioane de lei

Primaria Galati

Carosabilul va fi refăcut între ieşirea din Galaţi şi intersecţia cu centura spre Brăila (zona Nalba). De asemenea, va fi extins iluminatul public, vor fi refăcute trotuarele şi se va amenaja o pistă pentru biciclişti.

Primăria Galaţi a anunţat că a fost finalizată licitaţia pentru contractul „Resistematizare strada Brăilei între b-dul Dunărea şi intrarea în municipiul Galaţi (fost DN2B Tirighina) – Tronson I cuprins între km 130 + 600 şi km 131 + 505”. Oferta declarată câştigătoare pentru acest contract este cea depusă de asocierea dintre firmele Citadina 98 SA, Tancrad SRL şi SPC Elite Consulting SRL, cu o propunere financiară de 10.154.959 lei.

Având în vedere întregul segment modernizat are 900 de metri rezultă fiecare metru de şosea va costa circa 12.000 de lei. Este de menţionat însă nu nu se va face doar o simplă asfaltare, ci este vorba de lucrări complexe. Astfel, conform contractului, în zona menţionată urmează să fie realizate şi două sensuri giratorii ample

Unul dintre acestea este la Nalba, pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboşi sau pe Şoseaua de Centură spre Brăila. Al doilea sens giratoriu, cel de la ieşirea din Galaţi, va fi redimensionat (adică va fi lărgit) astfel încât să poată prelua traficul greu şi să fie fluidizată circulaţia. 

Proiectul prevede inclusiv extinderea reţelei de iluminat public, refacerea trotuarului şi realizarea unei piste pentru biciclişti. Conform contractului, sunt prevăzute 45 de zile pentru lucrările de proiectare şi patru luni pentru execuţia lucrărilor din momentul în care va fi dat ordinul de începere, scrie Adevarul.

12.12.2017
620 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Beresti
Galati
Targu Bujor
Tecuci


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Galaţi pentru ziua de azi.


 
Informatii din Galaţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design