Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Gabriela Firea vrea sa plateasca aproape 12,5 milioane de euro plus TVA pentru inchirierea de toalete automate si toalete ecologice mobile; Primaria anunta ca in Capitala vor circula "autobuze culturale" ale RATB; Administratia Strazilor Bucuresti - contract de circa 3 milioane lei pentru repararea semafoarelor si 1,1 milioane lei pentru intretinerea scarilor rulante din Pasajul Universitatii

Primarul general Gabriela Firea

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a lansat marti o licitatie deschisa pentru 'inchirierea, amplasarea si intretinerea toaletelor automate racordabile la reteaua de canalizare si electricitate, precum si a toaletelor ecologice mobile', contract cu o valoare estimata la maxim 56,8 milioane lei (cc. 12,5 milioane de euro) fara TVA, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Licitatia vizeaza incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pentru o perioada de 4 ani. Finantarea se va face din fonduri publice.

Firma care va castiga acest acord cadru va incheia ulterior cu Primaria Capitalei patru contracte subsecvente in cei 4 ani, fiecare in valoare estimata la maxim 12.213.100 lei fara TVA. Contractele subsecvente se vor atribui fara reluarea licitatiei.

"Valoarea estimata fara TVA a acordului cadru: minim: 4.378.824 lei, fara TVA/ maxim: 56.852.400 lei fara TVA Valoarea estimata fara TVA a unui contract subsecvent: minim : 1.094.706,00 lei fara TVA/maxim : 14.213.100,00 lei fara TVA Frecven?a ?i valoarea contractelor care urmeaza sa fie atribuite: in patru ani 4 contracte subsecvente/cate un singur contract subsecvent cu durata de un an, fiecare in valoare de 14.213.100 lei fara TVA".

"In cadrul unui singur contract subsecvent dintre cele care se anticipeaza ca vor fie atribuite pe intreaga durata a acordului-cadru, urmeaza sa fie achizitionate servicii de inchiriere, amplasare si intretinere pentru urmatoarele cantita?i minime / maxime de toalete:
- toalete automate racordabile - minim 80 buc./maxim 115 buc.
- toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 1 buc./maxim 10 buc.
- toalete ecologice mobile - minim 150 buc./maxim 350 buc.
- toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 20 buc./maxim 50 buc.
- toalete ecologice mobile ce vor fi amplasate temporar - minim 20 buc./maxim 200 buc.
Pe durata intregului acord-cadru urmeaza sa fie achizitionate servicii de inchiriere, amplasare si intretinere pentru urmatoarele cantitati minime / maxime de toalete:
- toalete automate racordabile - minim 480 buc./maxim 690 buc.
- toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 6 buc./maxim 60 buc.
- toalete ecologice mobile - minim 900 buc./maxim 2100 buc.
- toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 120 buc./maxim 300 buc.
- toalete ecologice mobile ce vor fi amplasate temporar - minim 120 buc./maxim 1200 buc.
Valoarea estimata fara TVA: (56.852.400 lei fara TVA. ) RON
Valoare estimata a celui mai mic contract subsecvent: 1.094.706 lei (fara TVA)
Valoare estimata a celui mai mare contract subsecvent: 14.213.100,00 lei (fara TVA)

Valoarea estimata fara TVA: 56,852,400 RON".

La capitolul capacitatea tehnica, ofertantul va face dovada prestarii in ultimii 3 ani (calculati pana la data limita de depunere a ofertelor) de servicii similare obiectului contractului in valoare cumulata de cel putin 14.000.000 lei, fara TVA.(Experienta similara se va demonstra prin prezentarea a unul sau mai multe contracte)

La capitolul capacitate financiara, ofertantul va face dovada ca in ultimii 3 ani (2014, 2015 si 2016) a avut o cifra de afaceri medie anuala care sa fie mai mare sau cel putin egala cu: 10.000.000 lei.

Pretul ofertei va avea o pondere de 80% in punctajul maxim. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 august 2017. Data limita de evaluare a ofertelor este 4 septembrie 2017.

HotNews.ro a scris in primavara anului trecut ca Primaria Capitalei a platit circa 40 milioane de lei pentru inchirierea si intretinerea toaletelor publice ecologice in ultimii trei ani, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate. De acesti bani, in fiecare an au fost amplasate circa 500 toalete ecologice, 50 de toalete automate si circa 45 de toalete pentru persoane cu dizabilitati. La finalul contractului, municipalitatea va ramane cu nimic, relateaza HotNews.ro

O linie speciala de transport in comun care sa aiba statii la toate obiectivele culturale importante va fi infiintata in Capitala, au stabilit primarul Gabriela Firea si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, anunta Primaria Capitalei.

Potrivit Municipalitatii, in urma unor discutii avute la Primaria Capitalei, primarul Gabriela Firea si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au stabilit infiintarea unei linii RATB speciale, care sa aiba statii la toate obiectivele culturale importante din Capitala - teatre, muzee, precum si alte institutii de cultura, scrie News.ro.

Primaria sustine intr-un comunicat de presa transmis sambata ca "masura este menita sa dezvolte viata culturala a Capitalei", municipalitatea neoferind detalii legate de data de la care ar urma sa circule astfel de autobuze, scrie HotNews.ro

Administratia Strazilor Bucuresti a incheiat un acord cadru pe 2 ani pentru furnizarea de corpuri si elemente semaforice necesare executarii in regie proprie a reparatiilor la instalatiile de semaforizare. Valoarea contractului este de 2,8 milioane lei plus TVA si a fost atribuit firmei Power Electric SRL, singura care a participat la licitatie.

In plus, Administratia Strazilor Bucuresti a incheiat un contract de circa 1,13 milioane lei plus TVA firmei ASCENSORUL COMPANY SERVICE SRL pentru servicii de intretinere si reparatii la scarile rulante din Pasajul Universitatii pe o perioada de 2 ani. La licitatie au fost depuse doua oferte, scrie HotNews.ro

10.07.2017
476 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design