Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Grad de realizare record de incasari privind debitele, la Primaria ORADEA

Eduard Florea

Anul 2017 a însemnat unul sub impactul modificărilor legislative, iar predictibilitatea fiscală, de cele mai multe ori, a lipsit, însă, la nivelul Primăriei Oradea, s-a înregistrat un grad de realizare record de încasări privind debitele, a declarat directorul economic al Primăriei Oradea, Eduard Florea.

"Anul 2017 a însemnat, din păcate, un nou an sub impactul modificărilor legislative. Dacă în anul 2016 am avut provocarea Codului fiscal şi implementarea lui cu toate modificările privind o mare parte dintre contribuabili, în anul anterior, am avut încă de la început multe acte normative cu caracter fiscal, care ne-au provocat şi care ne-au determinat să identificăm măsuri de redresare bugetară, de cele mai multe ori. Din păcate, predictibilitatea fiscală, de cele mai multe ori, a lipsit în anul anterior“, a declarat Eduard Florea.

Pe de altă parte, directorul economic din Primăria Oradea a amintit, la capitolul aspecte pozitive în 2017, modul în care s-a închis execuţia fiscală, cu un grad de realizare “record” de încasări privind debitele – un procent de 93%, în creştere din anul 2010.

Totodată, Florea a menţionat modul în care s-a gestionat datoria publică, explicând că anul 2017 a însemnat o reducere a soldului datoriei publice cu 20 de milioane de euro, de la aproape 80 de milioane, la 60 de milioane de euro. Florea a mai menţionat încheierea unui contract de împrumut cu Banca Europeană de Investiţii (B.E.I.), de 21 milioane de euro, în vederea cofinanţării unor proiecte din fonduri europene, dar şi sprijinul nerambursabil de 15 milioane de lei din partea guvernului, pentru susţinerea sistemului de termoficare. AGERPRES

 

22.01.2018
126 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Alesd
Beius
Bratca
Marghita
Nucet
Oradea
Sacuieni
Salonta
Stei
Valea lui Mihai
Vascau


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bihor pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bihor

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design