Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Horvath Anna, fost viceprimar, condamnata la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare

Anna Horvath

Curtea de Apel Cluj a condamnat-o pe Horváth Anna, fost viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, la doi ani și opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, scrie clujust.ro. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

La sfârşitul anului trecut, fostul viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath şi Zsolt Fodor (om de afaceri, patron Euro GSM) au fost trimişi în judecată de procurorii DNA Cluj în dosarul în care este acuzată că, în perioada februarie-mai, şi-a folosit influenţa pe lângă funcţionari publici din Primărie, pentru „urgentarea avizării unor proiecte imobiliare” pentru care omul de afaceri Fodor Zsolt avea interese economice. Conform clujust.ro, omul de afaceri Fodor Zsolt a primit doi ani și șase luni cu suspendare pentru cumpărare de influență.

În luna martie 2017, Horvath a demisionat din funcţia de viceprimar. Mai mult, Horvath este suspectată de Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI) de conflict de interese, scrie TransilvaniaReporter.

23.03.2018
491 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Campia Turzii
Cluj Napoca
Dej
Floresti
Gherla
Gilau
Huedin
Turda


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Cluj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design