Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

IASI: Primarul Mihai Chirica isi ataca, din nou, propriul partid si Guvernul PSD

Primarul Mihai Chirica

Primăria Municipiului Iași încearcă să blocheze „revoluția fiscală”. Declarația a fost făcută chiar de primarul Mihai Chirica. „Se încalcă în mod flagrant cadrul de legalitate privind autonomia locală. Autoritățile locale trebuie consultate privind modul de repartizare a resurselor”, a spus primarul Mihai Chirica.

„Ne vedem în situația de a ne adresa Avocatului Poporului și vom cere și sprijinul Înaltei Curți de Casație și Justiție și Ministerului Justiției, care pot face demersuri la CCR ca să blocheze ordonanța, sau găsirea unei soluții rezonabile care să acopere deficitul”, a spus edilul.

„Impactul e foarte mare, zeci de milioane de euro prejudiciu pentru bugetul local in 2018, deci peste 40% din veniturile proprii. Nu ne-a întrebat nimeni cum ne plătim datoriile la bănci, suntem în etapa de cofinanțare a unui program european, precum și asupra celorlalte credite pe care le avem de susținut. Nu ne-a întrebat nimeni ce facem cu investiții, angajamente pe care ni le-am asumat. Nu ne-a întrebat nimeni despre obligațiile față de educație, sănătate”, a mai spus el.

Mihai Chirica nu a fost convins de compensațiile promise de Guvern, astfel încât municipalitățile să nu aibă un buget mai mic anul viitor, scrie primarul Mihai Chirica pe Facebook.

14.11.2017
87 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design