Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Ilfov, Bistrita-Nasaud si Timis, campionii angajarilor in 2016


Ilfov, Bistrita-Nasaud si Timis sunt judetele in care, procentual, efectivele de angajati au crescut cel mai mult in ultimul an, arata datele centralizate de Ziarul Financiar.

In Ilfov, cresterea procentuala a numarului de angajati a fost de 9,6 la suta (in septembrie 2016, fata de septembrie 2015), iar pe urmatoarele locuri in top au fost Bistrita-Nasaud, unde cresterea numarului de angajati a fost de 8,5 la suta, Timis, cu 5,5 la suta, Bihor, cu 5,3 la suta, si Alba, cu 5,2 la suta.

"O explicatie pentru cresterea efectivelor de angajati din Bistrita-Nasaud o reprezinta extinderea germanilor de la Leoni, cel mai mare angajator din judet, care a facut un volum mare de noi recrutari", scriu cei de la Ziarul Financiar.

La nivel national, efectivul total de salariati din economie a crescut cu 156.000 in ultimul an (ajungand la 4,74 milioane), pe fondul noilor angajari facute de companiile din sectorul productiei, precum si al celor facute de centrele de servicii. Mesagerul

02.01.2017
451 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bragadiru
Branesti
Buftea
Chiajna
Chitila
Jilava
Magurele
Otopeni
Pantelimon
Popesti-Leordeni
Voluntari


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Ilfov pentru ziua de azi.


 
Informatii din Ilfov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design