Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  84,00% (63/75)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
Adrian David, primarul AVRIGULUI: "Sunt aici si ma implic!“ Cum vede noul primar chestiunile legate de infrastructura locala sau de bugetul orasului, cum se dramuiesc banii, cum apar proiectele si ce relatii exista cu Consiliul Judetean. Adrian David recunoaste: "Lucruri rămase în urmă mai sunt, dar, încet-încet, cred că vom crea un cadru propice de lucru și cred că cea mai mare diferență este aceea că eu sunt aici și mă implic. Lucrăm la transparență. Noi știm că suntem în slujba cetățeanului, el este pe primul loc". (30.09.2016)
Gabriel Mutu: Toate strazile secundare din Sectorul 6 vor avea sensuri unice Gabriel Mutu a declarat că, de anul viitor, are în plan ca pe toate străzile secundare din Sectorul 6 să introducă sensuri unice de circulaţie a maşinilor, iar prima zonă unde vor fi implementate aceste sensuri unice va fi cartierul Militari. Astfel, a explicat primarul Sectorului 6, numărul locurilor de parcare ar putea creşte cu până la 30%, fiindcă şoferii vor putea lăsa maşinile pe ambele părţi ale drumului. Totodată, edilul a explicat şi planurile de investiţii pe care le are primăria în vederea amenajării unui centru medical destinat copiilor şi vârstnicilor precum şi construirea a două blocuri cu locuinţe sociale şi pentru tineri. Iar cu privire la parcul Drumul Taberei, Gabriel Mutu a dezvăluit că reamenajarea realizată cu bani de la Uniunea Europeană nu s-a realizat corect, astfel încât acum Primăria Sectorului 6 e obligată să restituie Ministerului Dezvoltării, din bugetul local, nu mai puţin de opt milioane de lei. (07.09.2016)
Primarul BUZAULUI, Constantin Toma, radiografie a administratiei locale la doua luni de la preluarea mandatului VIDEO Primarul municipiului Buzau face un prim bilant dupa preluarea mandatului. Primarul Toma s-a referit la bugetul local, scoli, situatia politistilor locali, a companiei de apa, a vorbit despre proiectele privind transportul public in oras si in zonele periurbane, relatia cu companiile locale si mediul de afaceri, dar si la situatia parcului Crang si la sprijinirea sportului buzoian. (25.08.2016)
Primarul municipiului IASI, Mihai Chirica: "Avem un portofoliu de proiecte de aproximativ 960 de milioane de lei” Reabilitarea a peste 150 de străzi din Iaşi, modernizarea instituţiilor de învăţământ şi construirea de locuinţe pentru tineri sunt doar câteva din proiectele pe care primarul Mihai Chirica vrea să le ducă la bun sfârşit în mandatul dobândit în urma alegerilor din 5 iunie * potrivit social-democratului, nu vor fi date uitării investiţiile în obiectivele de patrimoniu cultural, urmând să fie reabilitate Palatul Braunstein, Baia Turcească şi Muzeul de Istorie Naturală. (23.08.2016)
Viceprimarul municipiului ORADEA, Mircea Malan: "Atragerea fondurilor europene ramane principala prioritate" După ce a ratat preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor, avocatul liberal Mircea Mălan a redevenit viceprimar al Oradiei, funcţie pe care a deţinut-o şi în perioada iunie 2012-iunie 2016. Motivul, spune el, este că vrea să pună umărul în continuare la dezvoltarea oraşului. Mălan afirmă că principala preocupare a municipalităţii în următorii ani trebuie să fie atragerea fondurilor europene nerambursabile, cea mai avantajoasă soluţie pentru realizarea investiţiilor necesare. Printre acestea, în top este modernizarea sistemului de termoficare, astfel încât orădenii să aibă parte de apă caldă fără întreruperi şi la un preţ cât mai mic. (11.08.2016)
Dorin Florea: "Toate proiectele mari de infrastructura sunt blocate in lipsa legislatiei privind zonele periurbane" Dorin Florea consideră că se impune o reformă administrativă, că numărul unităţilor administrativ-teritoriale trebuie restrâns astfel încât să rezulte administraţii performante, în locul sutelor de localităţi nerentabile, care sunt piedici în calea dezvoltării. Potrivit edilului, pentru ca oraşele să aibă perspective de dezvoltare este nevoie de un cadru legal coerent. (04.08.2016)
Dorin Lojigan, primarul municipiului CAMPIA TURZII: "In principiu imi doresc desfiintarea postului de city manager" Administratorii publici nu sunt o invenție românească. Variații ale acestei funcţii se găsesc în toată Europa. În Statele Unite, aproximativ jumătate din populație trăiește în orașe administrate de un de city manager (council manager system), însă între administratorul public românesc și city managerul american sunt câteva diferențe notabile. În SUA, city managerii reprezintă executivul local, comunitățile neavând un primar sau având unul mai degrabă onorific. Practic, modelul de administrare este cel al unei firme. În România, lucrurile sunt diferite. Prin Constituție, avem un primar puternic, cu legitimitate democratică, care reprezintă executivul local. Însă este evident că între administrator și primar trebuie să fie un raport de complementaritate și încredere. Aflaţi cum se întâmplă lucrurile la Câmpia Turzii. (03.08.2016)
Primarul municipiului BUZAU, Constantin Toma: "Sistemul lui Boscodeala si al gastilor lui nu poate fi desfiintat decat cu sprijinul serviciilor secrete, care cred ca nu si-au facut bine treaba in trecut" Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, vorbește într-un interviu acordat în exclusivitate cotidianului OPINIA, despre prima sa lună de mandat, despre lupta zilnică pe care o duce cu sistemul de tip mafiot creat, timp de aproape 20 de ani, de fostul primar Constantin Boșcodeală, dar și des­pre planurile sale pe termen scurt. El susține că nu crede că implementarea unui asemenea sistem în Primăria Buzău și în companiile cu capital al municipiului Buzău ar fi fost posibilă dacă serviciile secrete și-ar fi făcut datoria. În legătură cu războiul fățiș pe care îl duce cu managerul Companiei de Apă, primarul Constantin Toma spune că Ionel Tescaru și-a creat o legendă, precum că ar fi sprijinit în demersul său de un serviciu secret, sau chiar ar fi ofițer acoperit. (18.07.2016)
Primarul Ionut Pucheanu: ”Am de gand sa aduc in normalitate Galatiul” Primarul recent ales al municipiului Galati vorbeste despre felul in care vrea sa gestioneze resursele umane din primarie, despre diferentele dintre mediul privat si administratia publica, despre deschiderea unui parc industrial, despre planurile vizand infrastructura locala, rezolvarea problemelor legate de cainii comunitari si, nu in ultimul rand, despre modul in care va actiona pentru a transforma orasul dintr-unul cenusiu intr-un oras colorat si lipsit de praf. (05.07.2016)
Primarul municipiului GIURGIU, Nicolae Barbu: Mi-am respectat si onorat promisiunile "V-am demostrat. Ce am promis, am făcut. Sunt un om de cuvânt, corect. Acum vin în faţa dumneavoastră cu alte proiecte de dezvoltare a oraşului nostru, dezvoltare durabilă, preoiecte deja întocmite şi depuse pentru a obţine finanţare europeană. Este un program tehnic, serios, nu unul populist sau fantasmagoric. Am plecat împreună la un drum în urmă cu patru ani şi mi-am îndeplinit programul, am realizat ce am promis. Acum vin cu proiect realist de dezvoltare durabilă structurat pe cinci piloni: Giurgiu oraş modern, Giurgiu oraş eficient energetic, Giurgiu oraş cultural, turistic şi educat, Giurgiu oraş sigur şi Giurgiu oraş sănătos". (01.06.2016)
<<   <   pagina 2 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design