Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  83,22% (124/149)
2.  Piatra Neamt
  80,00% (24/30)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  77,78% (14/18)
5.  Timisoara
  40,00% (12/30)
6.  Voluntari
  88,89% (8/9)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Pitesti
  9,30% (4/43)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
Tudor Stefanie: "Am avut cele mai mari proiecte investitionale din ultimii 50-60 de ani. Avem in vedere infiintarea unei Universitati Balneare la Turda" Turda este un oras in plina dezvoltare investitionala. Este un an in care am avut cele mai mari proiecte investitionale din ultimii 50-60 de ani, lucrari investitionale care s-au adresat mai multor domenii de activitate. In domeniul mediului lucram pe canalizare si apa si, de asemenea, sunt obiective turistice in derulare, gradina zoologica, modernizarile de infrastructura a zonei sarate. Cel mai important obiectiv care s-a realizat pentru viata economica si sociala a municipiului Turda a fost in mod cert Salina. (30.11.2011)
VIDEO - Andrei Chiliman s-a intalnit cu reprezentantii bloggerilor liberali. VEZI ce s-a discutat Strict pentru fani! Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a intalnit cu reprezentantii online ai liberalilor, grupati in Clubul bloggerilor. Pret de 2 ore, primarul a raspuns la zecile de intrebari adresate. (23.09.2011)
Primarul Pinalti: PDL este un brand perdant Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt. Acestia vorbesc, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru dcnews.ro, despre culoarea verde folosita in alegeri, despre brandul PDL sau despre efectele implicarii liderilor de la Bucuresti in campania electorala. (24.08.2011)
Tudor Pendiuc: "N-am considerat aceasta functie ca o demnitate, am tratat-o ca pe un loc de munca si poate de aceea sunt la al cincilea mandat" Un interviu mai "altfel" cu primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, unul dintre cei mai longevivi edili ai tarii, nu putea ocoli chestiunile privind viata intima ori chestiunile ce tin mai curand de familie. Numai ca Tudor Pendiuc exact acolo isi afla izvorul energiei ce l-a propulsat de cinci ori la rand in fotoliul de primar al municipiului. (08.08.2011)
NAVODARI - Primarul Matei Nicolae: "O sa proiectez o gradina zoologica asa cum am vazut eu undeva in Africa de Sud" (VIDEO) Trei lei, trei lopatari, doi babuini, caprioare - sunt doar cateva dintre animalele pe care primarul din Navodari, social-democratul Matei Nicolae, si le-a cumparat "pe langa ferma avicola" de 25 de hectare de la Corbu. Primarul vrea sa transforme orasul intr-o destinatie turistica adevarata, planul sau incluzand si construirea unei gradini zoologice. (01.08.2011)
Specialistii in urbanism din Primaria Capitalei despre Autostrada suspendata - Sorin Gabrea, presedintele Comisiei de Urbanism: "Solutii adaptabile, module functionale"; Gheorghe Patrascu - Arhitectul sef: "Extragerea traficului din zona centrala" (VIDEO) Primaria Capitalei a prezentat traseul inelului median de circulatie, vestita "autostrada suspendata a lui Oprescu", pentru zona de Nord a Capitalei, intre soseaua Colentina si strada Virtutii, pana la noua artera de legatura cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Proiectul se afla in stadiu de studiu de prefezabilitate si elaborare Plan Urbanistic Zonal, iar proiectantii au propus trei variante de traseu. Vezi ce spun urbanistii despre toate acestea. (30.06.2011)
LUGOJ: Primarul Francisc Boldea: "Sunt multumit de ceea ce s-a realizat in 2010" "Sincer vă spun, eu mă declar mulţumit de ceea ce am realizat în 2010, un an greu la nivel naţional. Nu dau vina pe guvern, nu dau vina pe forţe politice, ci mă concentrez pe ceea ce am de făcut doar ca administraţie în municipiul Lugoj". (17.01.2011)
ORADEA: Primarul Ilie Bolojan: "Guvernul nu prea ne-a ajutat; Vom continua cu fondurile europene" "Vom continua sa derulam proiectele din fondurile europene, care raman o prioritate pentru noi, de vreme ce sunt singura sursa de finantare, in afara bugetului local. Aceasta deoarece, trebuie sa recunoastem, Guvernul nu prea ne-a ajutat". (06.01.2011)
IASI: Gheorghe Nichita va candida pentru functia de primar si in 2012 pentru ca are proiecte mari pentru municipiu, edilul are in plan sa scada pretul gigacaloriei, iar in lupta cu gropile din asfalt se va baza pe imprumuturi (VIDEO) Primarul Iasiului considera ca imprumuturile reprezinta o resursa financiara importanta pentru municipalitate. Daca fondurile europene, cele bugetare si sprijinul guvernamental nu ajung la Iasi, singura solutie pentru modernizarea orasului ramane imprumutul, rambursabil in 6-7 ani. (19.02.2010)
<<   <   pagina 14 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design