Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
Primarul Constantin Panturescu: Avem potential urias pentru turism si chiar pentru dezvoltare economica la CURTEA DE ARGES

După o prezenţă neîntreruptă de 16 ani în rândul consilierilor locali, Constantin Panţurescu a preluat în iunie 2016 primul mandat de primar încredinţat de comunitatea locală. Deviza sa - "Stopăm nepăsarea, pornim implicarea!" - i-a convins pe concitadini să-i acorde încredere. (03.01.2018)

Nicolaie Moldovan: ALBA IULIA este orasul pilot in care sunt implementate cele mai multe tehnologii smart pentru imbunatatirea vietii comunitatii Despre cât s-a investit atât din punct de vedere financiar, cât și al resursei umane, în inițiativa “Alba Iulia Smart City 2018”, cel mai important proiect demarat la nivel guvernamental în ceea ce privește dezvoltarea inteligentă a orașelor din România, care este stadiul implementării de programe dedicate în acest sens și ce investiții concrete sunt în curs de derulare ne-a povestit Nicolaie Moldovan, city managerul orașului Alba Iulia. (06.09.2017)
Primarul ARADULUI, Gheorghe Falca: Am primit in 2016 finantare de la CNI, dar nu e activata. Noi suntem un bastion care nu primeste bani de la guvernarile PSD Din cei aproximativ 11 milioane de euro necesari ridicării stadionului de 12.500 de locuri de la Arad, 2,5 milioane ar trebui să vină de la guvern, în baza unei hotărâri luate anul trecut, dar finanţarea nu este încă activată, afirmă primarul oraşului, Gheorghe Falcă. Într-un interviu acordat ProSport, edilul liberal spune că nici nu îşi face mari speranţe pentru că ştie, din experienţă, că Aradul nu primeşte niciun ban pentru dezvoltare din partea guvernului atunci când la putere este PSD. CNI e de alta parere. (11.08.2017)
Valentin Vieru, primarul municipiului MOINESTI, convins ca turismul va aduce plusvaloare "Un punct fierbinte e faptul că Moineștiul a devenit stațiune turistică, după trei ani de demersuri. E o mare speranță pentru noi! În acest context, vom putea atrage fonduri europene și guvernamentale. Suntem stațiune de interes local, dar lucrăm la documentația necesară obținerii statutului de stațiune balneo-climaterică. Dacă am obținut statutul de stațiune nu înseamnă că tot azi Moineștiul se va umple de turiști". (01.08.2017)
Bogdan Puscas, presedinte ANAP: Firmele infiintate de primarii ar putea prelua contracte fara licitatii. Ele nu trebuie sa se transforme in hub-uri in care se introduc contracte, iar ulterior se subcontracteaza la alti privati, fara proceduri competitive Primaria Capitalei poate atribui contracte fara licitatie firmelor infiintate, la care orasul este actionar, insa ele nu trebuie sub nicio forma sa se transforme doar in hub-uri in care se introduc contracte, iar ulterior se subcontracteaza la alti privati fara proceduri competitive, avertizeaza Bogdan Puscas, presedintele Agentiei Naţionale pentru Achiziţii Publice. El spune ca in astfel de situatii ANAP va interveni, masurile legale fiind aplicarea de sanctiuni, dar si sesizarea organelor penale. In plus, presedintele ANAP spune ca pana la finalul lunii iulie va emite un Ordin prin care va stabili ce au voie sa delege autoritatile locale catre propriile firme, cum sa faca acest lucru fara sa influenteze piata si competitia si anumite limite. (21.06.2017)
Viceprimarul Ernes Vilceleanu: Vreau SLATINA un oras plin de culoare si de viata În urmă cu aproape un an, Slatina vota, covârșitor, pentru un alt fel de administrație locală. Fără confeti, fără jocuri de imagine, fără spectacol. Oameni normali, așezați și fără pusee de personaje salvatoare, care ar fi putut, peste noapte, să salveze omenirea din nu știm ce criză. Astfel, în echipa primarului ales în iunie 2016 au venit să lucreze, ca viceprimari, Claudiu Stăncioiu și Ernes Vîlceleanu. Răspunsurile celui din urma sunt soluții la temele de actualitate ale societății municipale, intrată în ceea ce putem numi drept stare de normalitate. (11.05.2017)
Mihai Chirica: Smart City este noua directie fundamentala spre care va merge Iasul Guvernele de până acum, indiferent de culoare politică, au ocolit realizarea de investiții majore în Mol­dova, deci implicit și la Iași. Din acest punct de vedere, singura posibilitate reală de dezvoltare a infrastructurii locale a fost cea a fondurilor europene. Astfel de proiecte nu puteau fi realizate doar din fonduri proprii. (04.05.2017)
Gheorghe Ciuhandu: Toate actele pe care le-am iscalit in decurs de 16 ani au avut aviz de oportunitate si aviz de legalitate Fostul primar Gheorghe Ciuhandu s-ar fi bucurat în liniște de pensie dacă n-ar fi apărut știrile despre ancheta DNA cu privire la vânzarea a 967 de imobile, majoritatea aflate în centrul vechi al Timişoarei. Ciuhandu a fost primar timp de patru mandate, din 1996 în 2012. Au fost 16 ani în care Timișoara a renăscut, înainte să alunece, din nou, în letargie. Cum răspunde acuzațiilor care i se aduc și ce compromisuri trebuie să facă un primar care nu are spatele asigurat de partid, despre aceste subiecte şi încă altele am vorbit în interviul care urmează. (27.03.2017)
Primarul Dorin Nistor: Investitii de peste 33 de milioane de lei la SEBES, in 2017 Anul 2017 se anunţă un an plin de proiecte pentru administraţia publică locală din Sebeş. „Eu simt un suflu pozitiv şi am convingerea că proiectele de care Sebeşul are nevoie încep să prindă un contur tot mai ferm. În cursul acestui an dorim să recuperăm şi la capitolul dezvoltare administrativă, deoarece Sebeşul era vizibil deficitar”, a declarat primarul Dorin Nistor. (02.03.2017)
Lucian Micu: ”Mi-am dorit foarte mult sa ajung intr-o zi primar al ROMANULUI” Micu: Eu am propria mea viziune, care vine din personalitatea mea, în ceea ce privește administrarea Romanului. Iar eu trebuie să fiu foarte responsabil în activitatea de primar și nu trebuie să fac lucruri din ambiție, ci să asigur funcționalitatea municipiului. Dar asta cu chibzuință, pentru că necesitățile orașului sunt multe și mai toate stringente. (27.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design