Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Investitie de 23 de milioane de euro inaugurata la GALATI. Extinderea unui centru comercial aduce 600 de noi joburi

City Mall Galati

În total, investiţia în centrul comercial City Mall s-a ridicat, potrivit conducerii companiei NEPI, la peste 70 de milioane de euro. Extinderea de 21.000 mp duce suprafaţa totală la 47.000 mp, crează circa 600 de noi locuri de muncă şi aduce la Galaţi o mulţime de branduri de mare succes. Una dintre cele mai importante componente ale investiţiei este noul cinema multiplex cu opt săli.

Începând de joi, 16 noiembrie 2017, centrul comercial Cinema City din Galaţi aproape că şi-a dublat suprafaţa prin finalizarea unei investiţii de 23 de milioane de euro care a dus suma totală investită de NEPI Rockcastle la peste 70 de milioane de euro. 

Începută în martie anul acesta, extensia de 21.000 de metri pătraţi a fost finalizată într-un termen record şi include un nou etaj dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele şi terasă exterioară, dar şi 50 de noi spaţii ocupate de branduri noi de fashion şi beauty, mult aşteptate de gălăţeni.  

Printre brandurile nou venite la Galaţi se numără: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius Douglas, Office Shoes, Hervis, Ecco, Kido Bambini, Teilor, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Book City, MeliMelo Home, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar, Sephora şi Penti.

Divertismentul este un punct important al noului centru comercial. Una dintre destinaţiile vedetă ale acestei inaugurări este cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, care vor fi accesibile publicului de vineri,17 noiembrie, le va oferi clienţilor oportunitatea de a viziona producţiile cinematografice favorite. Mai mult, zona de restaurante şi cafenele este îmbogăţită cu noi branduri, precum Fuel Cafe, Yoyo Donuts, Pizza Hut şi Starbucks. 

„Investiţiile din ultimii ani reafirmă angajamentul NEPI Rockcastle faţă de dezvoltarea pieţei de retail din România şi, totodată, faţă de clienţii noştri. Suntem un investitor consecvent, care îşi respectă promisiunea făcută clienţilor şi aduce în viaţa comunităţilor destinaţii de cumpărături şi divertisment la cele mai înalte standarde. Entuziasmul cu care gălăţenii au primit această inaugurare ne bucură şi suntem nerăbdători să inaugurăm noi branduri în perioada ce urmează”, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle. 

Oferta Shopping City Galaţi ajunge, în urma extensiei, la peste 200 de spaţii comerciale, consolidând astfel poziţia regională a centrului. Mai mult, extensia Shopping City Galaţi aduce şi o creştere importantă a numărulu de locuri de muncă, la peste 600, centrul devenind astfel un contributor important la economia locală, scrie Adevarul.

17.11.2017
271 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design