Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Klaus Iohannis confirma temerile primarilor: Veniturile vor scadea

Presedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a calificat, luni, ca "îndreptăţite" îngrijorările primarilor că vor scădea veniturile la buget prin măsurile fiscale anunţate de Guvern.

"Evident că sunt îndreptăţite. În măsura în care impozitul pe venit scade de la 16 la 10% şi în condiţiile în care cam jumătate - 47% din aceste sume - merge înapoi la administraţiile publice locale este clar că vor scădea veniturile acestor administraţii şi vor scădea semnificativ. Sunt bani care aproape peste tot sunt folosiţi, de regulă, pentru investiţii importante şi este foarte păcat să plătească comunităţile aceste ţopăieli fiscal-bugetare", a spus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la Ateneu, la Gala Asociaţiei Municipiilor din România. StiripeSurse

Klaus Iohannis a vorbit în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România despre administraţia publică din România. Preşedintele le-a transmis edililor că "în România lipseşte viziunea unitară pe termen lung"

Klaus Iohannis a declarat în cadrul Galei că succesul în administraţie se măsoară în impactul pe care-l au în viaţa oameniilor deciziile pe care le iau primarii. 

"Schimbările reale nu se întâmplă de la sine. Administraţia publică are nevoie de o schimbare consistentă", a declarat preşedintele Klaus Iohannis

Acesta a vorbit şi despre frecventa schimbare a guvernanţilor. "Descentralizarea este una dintre priorităţi, nu a fost pus în practică din cauza superficialităţii", a declarat Iohannis.

"În România lipseşte viziunea unitară pe termen lung", a spus Iohannis care a precizat că reforma administrativ-teritorială este singura soluţie pentru România. "Cu toţii ne dorim o Românie europeană modernă şi prosperă", a mai spus preşedintele României. realitatea.net

06.11.2017
83 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design