Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Lotul 3 al Autostrazii SEBES-TURDA nu va fi inca deschis circulatiei

Foto: Transilvania Reporter

Comisia de recepție a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a fost prezentă astăzi la recepţia finală la lotul 3 al autostrăzii Turda – Sebeș, tronson dintre Decea și Aiud, a constatat mai multe neconformităţi pe cei 12,5 kilometri. Potrivit purtătorului de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, anumite neconformităţi descoperite în luna noiembrie 2017 s-au menţinut.

Am constatat că s-au menţinut anumite neconformităţi descoperite şi în luna noiembrie a anului trecut. Au fost trei echipe, practic, astăzi în inspecţie, una care s-a ocupat de verificarea structurilor, una de siguranţa rutieră şi a treia echipă, care s-a ocupat de partea de drumuri. După câte am văzut, există aceste neconformităţi, se va întruni comisia în după-amiaza aceasta, va studia inclusiv documentele şi în funcţie de ce se va stabili se va decide dacă se acordă sau nu recepţia”, a spus Alin Şerbănescu.

Constructorului i s-a pus în vedere să remedieze deficienţele constatate anul trecut, între care Şerbănescu a enumerat exces de bitum, probleme legate de rugozitate, adică aderenţa în sine a asfaltului, elemente de planeitate executate neconform.

Deocamdată să spunem că nu ne antepronunţăm, dar elementele pentru siguranţa rutieră considerăm că nu sunt întrunite în ceea ce priveşte partea de drum” a adăugat Şerbănescu, care a subliniat totuşi că cel târziu până în luna martie se va circula pe acest tronson.

Lotul 4 al acestei autostrăzi este programat pentru o inspecţie în luna februarie.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parţial judeţele Alba şi Cluj, Valoarea lucrărilor depăşeşte 2 miliarde de lei, fiind finanţate din fondul de coeziune, 85%, şi bugetul de stat – 15%. TransilvaniaReporter

09.01.2018
164 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Abrud
Aiud
Alba Iulia
Albac
Baia de Aries
Blaj
Campeni
Cugir
Ocna Mures
Sebes
Teius
Unirea
Zlatna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Alba pentru ziua de azi.


 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design