Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

CL MOLDOVA NOUA interzice carutele. "Nu vor mai putea circula decat pe drumurile agricole“

Primarul Adrian Torma

Consiliul local Moldova Nouă a emis, marţi, 27 martie, o hotărâre prin care căruţele nu mai au voie să circule pe niciun drum public de pe raza oraşului. Singurele drumuri pe care aceste vehicule vor mai putea circula sunt cele agricole. Iniţiativa a aparţinut primarului Adrian Torma, care susţine că, prin acest demers, oraşul intră în rândul comunităţilor civilizate. 

“Începând cu luna mai, pe drumurile publice din Moldova Noua nu vor mai putea circula vehiculele cu tracţiune animală, celebrele căruţe. Căruţele vor putea circula in continuare pe drumurile agricole de pe raza orasului sau pe proprietăţile private ale deţinătorilor de astfel de vehicule. Este o decizie care aduce Moldova Noua in rândul oraşelor civilizate, mai ales ca majoritatea proprietarilor de căruţe nu respectau condiţiile cerute de lege sau aprobate prin alte regulamente in Consiliul Local. În acelaşi timp, majoritatea proprietarilor se ocupa cu defrişările ilegale de lemn sau sustragerea fierului vechi din ruinele Moldomin sau alte zone abandonate”, susţine primarul Torma

Decizia va fi aplicată de către poliţiştii locali din Moldova Nouă, iar cei care nu o respectă plătesc amenzi de până la 500 de lei sau chiar pot rămâne fără vehicul, scrie Adevarul.

29.03.2018
479 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Anina
Baile Herculane
Bocsa
Caransebes
Moldova Noua
Oravita
Otelu Rosu
Resita


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Caraş Severin pentru ziua de azi.


 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design