Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Mii de locuri de parcare au fost create in TARGOVISTE in locul garajelor din zona blocurilor

Primarul Cristian Stan

Câteva mii de locuri de parcare au fost create în Târgovişte prin dezafectarea garajelor din apropierea blocurilor, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan. Dezafectarea garajelor, multe dintre ele ruginite şi care afectau aspectul zonelor, a început în urmă cu câţiva ani în Târgovişte.

”Este vorba de mii de locuri de parcare, dacă discutăm şi de PIDU (Planurile Integrate de Dezvoltare Urbană, ce au constat în lucrările de reabilitare realizate în cartiere târgoviştene cu bani europeni, n.r.) finalizate în 2015, 2016, sunt foarte multe”, a afirmat primarul Cristian Stan.

Primarul Târgoviştei a organizat, miercuri, o conferinţă de presă pe teren, pe strada Radu Gioglovan din Micro 9, unde au loc lucrări de reabilitare a infrastructurii.

”Suntem într-o zonă în care nu au fost făcute investiţii de mult timp, o zonă care era sufocată de garaje. Iată, peste 100 de garaje au fost dezafectate până la acest moment în această zonă din Târgovişte. Aş vrea să mai menţionez că lucrările care vor fi efectuate aici vizează o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi. Cred că în urma lucrărilor de reabilitare se vor obţine undeva la 150-160 de locuri de parcare”, a precizat Stan.

Lucrările sunt făcute cu bani de la bugetul local şi constă în dezafectarea garajelor, amenajarea de locuri de parcare, amenajare spaţii verzi, iluminat public, asfaltare. Edilul a subliniat că mai sunt zone în Târgovişte în care mai există garaje, dar şi acolo vor fi amenajate, în locul acestora, locuri de parcare.

”Da, mai sunt zone cu garaje pe spaţiul public, mă refer în microraionul 3, unde sunt foarte multe asemenea garaje şi care va intra, de asemenea, în program de reabilitare, mă refer la microraioanele 4 şi 5, în general cam pe aici se mai găsesc garaje. Mai sunt câteva garaje şi prin cartierul CFR. Acestea vor fi cu siguranţă dezafectate”, a spus primarul Cristian Stan. AGERPRES

08.03.2018
916 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Fieni
Gaesti
Moreni
Petresti
Pucioasa
Racari
Targoviste
Titu


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Dâmboviţa pentru ziua de azi.


 
Informatii din Dâmboviţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design