Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Municipiul PETROSANI ramane fara agent termic din cauza datoriilor catre Complexul Energetic Hunedoara

Petrosani (centru)

Locuitorii municipiului Petroşani vor rămâne, de la 1 aprilie, fără căldură la calorifere din cauza datoriilor de peste 61,68 milioane lei înregistrate la plata facturilor de energie termică, emise de Termocentrala Paroşeni, a informat Complexul Energetic Hunedoara (CEH).

“La data de 23.03.2018, nivelul creanţelor pe care CEH SA le are de încasat de la SC Termoficare SA Petroşani se ridică la valoarea de 61.682.73,05 lei, în condiţiile în care urmează să fie emise facturile aferente lunii martie 2018”, se arată într-un comunicat al CEH postat pe site-ul oficial al companiei.

Potrivit documentului citat, în conturile Termocentralei Paroşeni au intrat în această iarnă doar 47% din sumele înscrise pe facturile emise către societatea de termoficare din Petroşani.

Conducerea CEH mai arată că, începând cu data de 1 aprilie, va opri furnizarea agentului termic şi către instituţiile publice şi firmele de pe raza municipiului Vulcan, dar şi spre consumatorii racordaţi direct la magistrala de termoficare ce aparţine de Termocentrala Paroşeni. AGERPRES

29.03.2018
202 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design