Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Municipiul SUCEAVA se va infrati cu orasul palestinian Betleem

Primarul Ion Lungu

Municipiul Suceava se va înfrăţi cu oraşul palestinian Betleem, în baza unui acord de parteneriat aprobat în ultima şedinţă a executivului local, a declarat presei primarul Ion Lungu.Potrivit acestuia, asocierea dintre municipiul Suceava şi oraşul palestinian are în vedere cooperarea în domeniile economic, turistic, cultural, învăţământ şi protecţia mediului.

Se doreşte stabilirea unor relaţii de colaborare între agenţii economici, organizarea de târguri şi expoziţii, schimburi de experienţă între şcoli, colegii naţionale, şcoli profesionale şi universităţi, organizarea de tabere de creaţie, festivaluri, competiţii sportive. Vrem să promovăm turismul, să cooperăm în domeniul protecţiei şi conservării monumentelor istorie şi de arhitectură, mediului, sănătăţii, a spus Lungu.

El a spus că şi Betleemul a aprobat asocierea cu Suceava, iar bazele acestui parteneriat s-au pus din vara anului trecut, după o vizită a lui în oraşul palestinian.

Municipiul Suceava mai este înfrăţit cu oraşele Sosnowiec din Polonia, Cernăuţi din Ucraina şi Laval din Franţa, fiind în curs o asociere cu municipiul Soroca din Republica Moldova. AGERPRES

29.01.2018
59 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design