Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Nicolae Robu despre finantarea sportului de catre primarie: De fiecare data TIMISOARA este discriminata negativ

Primarul Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu se declară ”indignat” de faptul că finanţarea sportului ar fi discriminatorie, susţinând că doar la Timişoara finanţarea cluburilor sportive prin parteneriate ale municipalităţii este considerată ilegală şi spune că nu doreşte să moară capra vecinului, dar să aibă şi acest oraş “capra” lui.

”De fiecare dată Timişoara este discriminată negativ. Sunt indignat să văd aşa ceva. (…) Nu este legal ca primăriile să dea bani pentru activitatea sportivă unde jucătorii sunt plătiţi, pentru că este considerată activitate economică. Dar numai la Timişoara s-a comunicat acest lucru, iar altora nu. Nu vreau să moară capra vecinului, dar să avem şi noi capra noastră, să fim lăsaţi cu ea, a declarat miercuri pentru presă primarul Nicolae Robu.

Edilul consideră că nu este normal ca Primăriei Cugir să i se dea o sentinţă la instanţa de judecată în care să se spună că există dreptul de asociere în baza unei OUG şi, implicit, să facă plata cotizaţiei inclusiv pentru prestarea de către acea asociaţie a unor activităţi sportive cu salarizare, iar municipalităţii timişorene să i se spună ”în aceeaşi ţară, tot de către o instanţă de acelaşi nivel, la câteva sute de kilometri distanţă”, că nu are voie să se asocieze şi să plătească cotizaţia.

”Nu ştiu în ce bază nu avem voie, pentru că nimeni nu a abrogat dreptul la liberă asociere pentru orice este constituţional. Aceste lucruri sunt foarte grave. Şi atunci, despre ce competiţie vorbim în Liga I de fotbal? Este egală, când unii folosesc bani publici, iar alţii nu au voie? Ori au voie toţi, ori nimeni, aşa ar fi corect într-o ţară normală”, a afirmat Robu.

În discuţie este tot sportul timişorean, fotbal, handbal, rugby, care nu mai primeşte bani de la administraţia publică locală, întrucât plata salariilor jucătorilor este considerată activitate economică. AGERPRES

19.10.2017
117 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design