Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Noile investitii publice si private din BAIA MARE vor necesita avizul arhitectului-sef al primariei

Primarul Catalin Chereches

Toate noile investiţii de interes public, dar şi privat din municipiul Baia Mare se vor realiza după ce în prealabil vor fi vizate de arhitectul şef al municipalităţii, a declarat primarul Cătălin Cherecheş.

“Orice investiţie de interes public dar şi privat îndeosebi va trebui să se încadreze într-o anume normă arhitectonică clară. Nicio altă investiţie nu va mai fi demarată până nu avem un punct de vedere avizat şi argumentat al arhitectului şef, iar acest lucru va demara încă din acest an când municipalitatea demarează cel mai amplu proiect de modernizarea a infrastructurii rutiere urbane. Ani în şir, arhitectura urbană a fost viciată de aprobarea unor construcţii necorespunzătoare, unele situate lângă clădiri valoroase ca patrimoniu, fapt ce a schimbat imaginea oraşului (…) Din acest an, lucrurile se schimbă începând de la drumuri până la viitoare investiţii care ar putea avea loc în oraş”, a spus Cătălin Cherecheş.

Acesta a precizat că din primăvara acestui an, primăria Baia Mare va derula un amplu proiect de modernizare a infrastructurii urbane, în valoare de 60 milioane de euro, investiţie care se întinde pe durata a patru ani.

Edilul a mai arătat că în acest context, primăria va utiliza argumentele arhitecţilor, dar şi a arhitectului şef la toate lucrările de modernizare a drumurilor, străzilor şi spaţiilor verzi din cele cinci cartiere a municipiului Baia Mare. AGERPRES

08.03.2018
155 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design