Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Numarul beneficiarilor de ajutoare pentru incalzire a scazut in municipiul BRASOV in ultimii 11 ani, cu peste 32.000 de persoane

Viceprimarul Mihai Costel

Numărul beneficiarilor de ajutoare de încălzire a scăzut în municipiul Braşov, în ultimii 11 ani, cu peste 32.000 de persoane, a declarat şefa Direcţiei de Servicii Sociale din Primăria Braşov, Mariana Topoliceanu.

“Dacă în sezonul 2005 – 2006, în municipiul reşedinţă erau 34.000 de persoane care beneficiau de ajutoare de încălzire, în sezonul 2016 – 2017, au mai rămas un număr de 1.967. Faţă de sezonul 2015 – 2016, singura creştere a beneficiarilor a fost la ajutoarele de încălzire cu lemne, cu 30 de persoane, în rest la gaze şi energie electrică sunt scăderi.

Aşteptăm persoanele care potrivit legislaţiei în vigoare vor fi beneficiare de ajutoare de încălzire să depună documentele la Direcţia de Servicii Sociale, începând din 16 octombrie“, a afirmat Topoliceanu.

Viceprimarul Braşovului, Mihai Costel, a menţionat că din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în ultimele zile la Braşov, Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) a început furnizarea căldurii în locuinţe, deşi iniţial s-a anunţat pentru aceasta data de 1 noiembrie.

“S-a început furnizarea căldurii din această săptămână pentru că temperaturile au scăzut cu câteva grade. Au fost şi cereri din partea asociaţiilor de proprietari care au solicitat acest lucru. În câteva zone din municipiu, cum sunt Cartierul Florilor, Cartierul Tractorul, Calea Bucureşti, zona Alexandru Vlahuţă unde au fost depistate câteva avarii, care nu sunt majore, furnizarea agentului termic se va face în zilele următoare”, a spus viceprimarul.

În prezent, în municipiul Braşov, în sistemul centralizat de încălzire au mai rămas 7.000 de abonaţi, faţă de 80.000, în anul 1990. Preţul gigacaloriei pentru abonaţii casnici este la Braşov de 198,77 de lei, cu TVA inclus, iar pentru abonaţii non-casnici, de 394,24 de lei, fără TVA. AGERPRES

12.10.2017
530 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bran
Brasov
Codlea
Fagaras
Ghimbav
Harman
Predeal
Rasnov
Rupea
Sacele
Victoria
Zarnesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Braşov pentru ziua de azi.


 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design