Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ODOBESTI: Licitatie pentru lucrarile de constructie a trei blocuri de locuinte sociale

Primarul Daniel Nicolas

Autoritățile locale din Odobești continuă programul de construire de locuințe. Primăria Odobești a scos la licitație un nou proiect care vizează construirea unui ansamblu de locuințe care va avea 96 de unități locative, în Cartierul Mihai Sturza. Este vorba de construirea a trei blocuri de locuințe sociale cu regim de înălțime demisol, parter, două etaje, plus mansardă. 

În aceste blocuri vor fi construite garsoniere și apartamente cu două camere. Valoarea estimată a investiției este de 12,8 milioane de lei. În total, în cartier vor fi construite 348 de locuinţe. Multe dintre blocuri se află în diverse stadii de execuţie în cartierul Mihai Sturza. Acest ansamblu de locuințe sociale este ultimul scos la licitație. 

Primarul Daniel Nicolaș a declarat că în ultima perioadă în Odobești a crescut numărul de solicitări pentru toate tipurile de locuințe, ceea ce arată că orașul a devenit unul și mai atractiv. 

În ultima perioadă în Odobești a crescut numărul de solicitări pentru toate tipurile de locuințe, ceea ce denotă că orașul nostru a devenit un oraș atractiv, fapt certificat și de creșterea populației. Conform recensământului din 2014, populația orașului a crescut la 9636 de locuitori, față de 6298 câți avea orașul în 2004. 

Politicile publice ale administrației locale odobeștene cu privire la alocarea de locuri de case pentru tineri, în baza legii 15/ 2000 și asigurarea accesului populației la infrastructura socială și culturală, au susținut această creștere și creează premizele ca în viitorul apropiat orașul Odobești să intre în categoria orașelor cu peste zece mii de locuitori putând astfel aplica pentru accesarea fondurilor europene la un nivel superior“, a precizat primarul orașului Odobești

Daniel Nicolaș a arătat că această dezvoltare a orașului se datorează corelării strategiei de dezvoltare locală cu cea de dezvoltare a județului Vrancea. 

„Strategia de dezvoltare a orașului a fost foarte bine corelată cu strategia de dezvoltare a județului Vrancea și eforturile făcute atât de administrația județeană cât și cea locală sunt acum răsplătite din plin. Împreună cu președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, au fost stabilite o serie de priorități pentru orașul Odobești și suntem convinși că împreună vom reuși să materializăm toate proiectele noaste de viitor“, a încheiat primarul Daniel Nicolaș, scrie Monitorul de Vrancea.

01.11.2017
77 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design