Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Orasul BACAU va primi 5,5 milioane de euro pentru modernizarea retelei de apa potabila. Se face si o statie de tratare

Viceprim-ministrul Paul Stanescu

Municipiul Bacău a primit finanţare pentru proiectul care vizează realizarea rezervei de apă din oraş. Contractul de finanţare a fost semnat de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, la Bacău. Fondurile alocate sunt în valoare de 25.928.794 lei, sumă care provine din bugetul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE). 

„Am semnat contractul de finanţare pentru investiţiile necesare realizării rezervei de apă a municipiului Bacău. Este un moment important pentru locuitorii municipiului, pentru că era singura şansă să se rezolve problemele pe care le-au avut în ultima vreme aici, în domeniul alimentării cu apă. Înţeleg că este o situaţie mai veche, mă bucur că am găsit împreună soluţia pentru ca oamenii să aibă parte de un serviciu public de calitate”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.  

Proiectul include realizarea de staţii de epurare şi tratare şi înlocuirea unor conducte de alimentare cu apă, scrie Adevarul.

24.01.2018
450 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bacau
Buhusi
Comanesti
Darmanesti
Moinesti
Onesti
Slanic Moldova
Targu Ocna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bacău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design