Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

PIATRA NEAMT: Administratia locala vrea infratiri cu orase rusesti

Primarul Dragos Chitic si Valery Kuzmin

Aflat în vizită la Piatra Neamț, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în România, Excelența Sa Valery Kuzmin s-a întâlnit cu reprezentanți ai administrației locale, cu câțiva oameni de afaceri și cu reprezentanți ai patronatelor și de la Camera de Comerț și Industrie Neamț.

La conferința de presă care a urmat acestei întrevederi de luni, 13 noiembrie, primarul Dragoș Chitic a spus că municipalitatea este deschisă oricărei posibilități concrete de colaborare ce ajută la dezvoltarea comunității de afaceri din zonă, dar și pentru schimburi culturale. 

O primă oportunitate “și cea mai la îndemână este de a realiza înfrățiri între municipiul Piatra Neamț și localități din Federația Rusă”, dar “am discutat concret despre oportunități de afaceri în Piatra Neamț pentru mediul de afaceri din Federația Rusă, totodată zone de interes pentru firmele locale pentru a-și dezvolta și unele chiar extinde afacerile în Federația Rusă”, a afirmat primarul de Piatra Neamț.

Însoțit de secretarul II în Ambasada Federației Ruse în România – Pavel Alekseenko și de președintele Camerei de Cooperare Economică și Culturală Româno-Ruse – Tudor Afanasov, ambasadorul Valery Kuzmin a spus, la rândul său, că modul cel mai eficient de a dezvolta relații comerciale este contactul direct între oamenii de afaceri din cele două țări și continuarea parteneriatelor culturale. 

Aflat pentru prima dată în vizită aici, Excelența Sa a remarcat frumusețile zonei și a declarat că “există posibilități de cooperare, mai ales în plan turistic, în regiunea Nord-Est sunt orașe cu potențial turistic, istoric, există o comunitate rusă și sunt oameni în Federația Rusă interesați, cu atât mai mult cu cât avem o trăsătură comună – ortodoxia”. 

Ambasadorul rus a mai spus, după discuțiile cu reprezentanții mediului privat din zonă, că șansele cele mai mari de colaborare economică le au afacerile mici și mijlocii, scrie ZCHNews.

15.11.2017
463 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bicaz
Piatra Neamt
Roman
Roznov
Targu Neamt


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Neamţ pentru ziua de azi.


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design