Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

PLOIESTI: Noii viceprimari si-au preluat atributiile


Noii viceprimari ai Ploiestiului, Iulian Teodorescu si Raul Petrescu, au inceput, de luni 16 iulie 2012, activitatea in Palatul Administrativ. Viceprimarii si-au primit atributiile, dupa o discutie cu primarul.

Iulian Teodorescu şi Raul Petrescu, aleşi pe funcţiile de viceprimari ai Ploieştiului la şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului Local, şi-au început, de luni, activitatea.

Ei au preluat birourile foştilor viceprimari, Teodorescu înlocuind-o pe Cătălina Bozianu în biroul din partea sudică a Palatului Administrativ, iar Petrescu pe Cristian Dumitru, de partea opusă a holului.

Noii viceprimari şi-au aflat şi atribuţiile. În urma unei discuţii cu primarul Iulian Bădescu, ei au împărţit instituţiile din subordinea administraţiei locale pe care le vor controla în următorii patru ani.

Conform dispoziţiei semnate de Iulian Bădescu, Raul Petrescu se va ocupa de Regia de Transport Public, Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare, Parcul Bucov şi Serviciul de aplicare a legilor proprietăţii.

Iulian Teodorescu se va ocupa de Regia de Servicii Publice, Direcţia de Patrimoniu,Relaţii publice şi instituţiile de cultură: Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica Paul Constantinescu şi Casa de Cultură I. L. Caragiale.

Primarul Ploieştiului şi-a păstrat, conform dispoziţiei, Direcţia Tehnic-Investiţii, Direcţia de Urbanism, Direcţia Economică, Serviciul Public Finanţe Locale şi Servicii de Gospodărire Urbană.
Detalii in Telegrama

17.07.2012
2598 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Alte stiri din Alegeri 2012
 
O primarie din Valcea, executata silit de lautarii care au cantat in campania electorala (20.11.2012) VIDEO Spotul oficial TIFF: Sa mori din dragoste de filme; Promenada Cartilor in Piata Muzeului: 10 metri de carte cadou pentru un clujean norocos; Nicoara s-a intalnit cu angajatii Primariei; Restrictii in trafic de Zilele CLUJULUI; Primaria si universitatile cauta solutii pentru U; Impozitele intra in era verde; Copil intoxicat cu cuiperci; Casa Municipala de Cultura, evacuata (24.05.2012) Votare oprita la GALATI: intr-o sectie au disparut zeci de buletine de vot; CRAIOVA: Doua persoane prinse cu mai multe buletine de vot; CLUJ: Buletin de vot stampilat in prealabil. Sectie evacuata; Politistii efectueaza cercetari in cazul a doua sesizari privind mita electorala la TARGOVISTE; Buletine de vot disparute la SIMLEUL SILVANIEI; Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din PETRILA; PDL "plimba varstnicii cu masini" la sectiile de votare la CLUJ; Alegatorii nu primesc buletin de vot pentru primar la TIMISOARA, ci doua buletine pentru consilierii locali (10.06.2012) Promisiuni electorale trasnite: Pepeni plantati in Ferentari, pomi fructiferi in statiile RATB, biserici in cartiere; De unde vin numele cartierelor din BUCURESTI; Piedone pune carciumarese in parcuri; Investitorii imobiliari cer 600.000 euro de la Asociatia Salvati Bucurestiul; Piata cu parcare pe acoperis, inaugurata FOTO (23.05.2012) TIMISOARA: Crin Antonescu a participat la mitingul electoral anti-Basescu din Piata Unirii, alaturi de 15.000 de oameni; Festivalul de Jazz de la Garana, un mare succes; Timisorenilor nu le place aerul conditionat din autobuze; Parcarea 700, in dialog cu arta (16.07.2012)
 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design