Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Parcare supraetajata in centrul vechi al municipiului ORADEA, construita de primarie

Viceprimarului Florin Birta

Primăria Oradea are în proiect să construiască o parcare supraetajată, în centrul istoric, lângă cel mai vechi centru comercial din oraş, pe strada Braşovului, care va avea aproximativ 400 de locuri de parcare. Potrivit viceprimarului Florin Birta, parcarea va deservi perimetrul din jurul magazinului Crişul, o zonă centrală aglomerată, urmând să aibă cinci nivele supraterane, ultimul fiind o terasă, şi un seminivel demisol (Ds+P+3E+Tr). Parcarea va avea o amprentă la sol de 2.142 metri pătraţi, cu o suprafaţă desfăşurată de 11.781 mp.

În construcţia parcării sunt prevăzute şi locuri de parcare pentru persoane cu dizabilităţi, dar şi parcare pentru biciclete. În zona barierelor de la intrare vor fi amplasate avertizoare de gabarit maxim şi un panou electric cu numărul locurilor de parcare disponibile.

Accesul pietonal la parcaj se va face prin intermediul celor două circulaţii verticale orientate spre strada Braşovului, ambele dotate cu câte un ascensor cu capacitate de 8 persoane/630 kg.

La nivelul etajului 2, circulaţia verticală a parcării va fi conectată printr-o pasarelă de legătură peste strada Braşovului de clădirea centrului comercial Crişul Shopping Center. Costurile pentru construcţia acestei pasarele vor fi suportate de firma care administrează centrul comercial.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local de marţi, 27 martie, urmează să fie supuşi aprobării indicatorii tehnico-economici ai Studiului de fezabilitate pentru realizarea parcării, urmând ca după aprobare să fie demarată procedura de licitaţie pentru construcţia parcării.

Valoarea totală a proiectului este de 17.190.412 lei fără TVA, iar durata de realizare a investiţiei este de 12 luni. AGERPRES

27.03.2018
229 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design