Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Patinoarul acoperit din TARGU SECUIESC, inaugurat oficial saptămana viitoare

Primarul Bokor Tibor

Practic, construcţia a început în anul 2006, dar în 2009, după ce autorităţile locale au investit aproape 3,5 milioane de lei, lucrările au fost sistate şi reluate în 2016, când Compania Naţională de Investiţii a preluat finanţarea obiectivului. 

"Ne-a luat foarte mult timp şi nervi până am ajuns aici. (...) Lucrările au stagnat din lipsă de fonduri, dar după preluarea de către CNI lucrurile au mers destul de bine. (...) În 2016, chiar de Crăciun, dacă în amintesc bine, am semnat contractul cu CNI şi a fost gata anul trecut, în vară, dar a trebuit să aşteptăm cu hârtiile, cu autorizaţiile. (...) Cei de la federaţie au spus că este o bijuterie. (...) Cred că este foarte important acest patinoar, e important ca locuitorii municipiului să poată face mişcare. (...) Acum avem o sală polivalentă modernă, două terenuri de fotbal, unul cu nocturnă şi, în sfârşit, acest patinoar acoperit. (...) Rezultatele nu se vor vedea azi, nici mâine, ci peste câţiva ani şi sunt sigur că vom avea şi campioni", a declarat Bokor Tibor

Festivitatea de inaugurare a patinoarului va avea loc în data de 2 martie şi va fi urmată de demonstraţii de hochei şi patinaj artistic, precum şi de un concert şi disco pe gheaţă. 

Potrivit conducerii Primăriei Târgu Secuiesc, la eveniment vor fi prezenţi, printre alţi invitaţi, vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, senatorul Tánczos Barna în calitate de reprezentant Academiei de Hochei pe Gheaţă a "Ţinutului secuiesc", precum şi reprezentanţi ai Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, ai Federaţiei Române de Patinaj şi Federaţiei Maghiare de Hochei. 

Un patinoar artificial acoperit a fost inaugurat luna acesta şi în municipiul Sfântu Gheorghe. Acesta a fost construit în vecinătatea noii arene sportive aflate la ieşirea spre Miercurea Ciuc şi a fost construit de Fundaţia Mens Sana din Miercurea Ciuc pentru Academia de Hochei pe Gheaţă din "Ţinutul secuiesc", cu sprijinul Guvernului Ungariei. 

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat cu prilejul inaugurării că punerea în funcţiune a patinoarului marchează începutul unei noi etape în istoria sporturilor pe gheaţă din judeţul Covasna, amintind, printre altele, că Sfântu Gheorghe a avut între anii 1977 şi 2003 o echipă profesionistă în prima ligă a hocheiului românesc. AGERPRES

23.02.2018
200 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baraolt
Covasna
Intorsura Buzaului
Sfantu Gheorghe
Targu Secuiesc


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Covasna pentru ziua de azi.


 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design