Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Peste o suta de angajati ai Primariei DEVA vor primi preavize de concediere

Primarul Florin Oancea

Peste o sută de angajaţi ai Primăriei Deva vor primi preavizele de concediere colectivă, după ce Consiliul Local a aprobat, în urmă cu o săptămână, noua organigramă a instituţiei, la final numărul posturilor din administraţia locală urmând să scadă la aproximativ 700, a declarat primarul Florin Oancea.

“Vor pleca din primărie 109 persoane. (…) Costurile salariile erau foarte mari şi nu le mai puteam suporta de la bugetul local. Acesta este motivul pentru care am luat această decizie dureroasă, dar absolut necesară. A durut, ştiu că doare, sunt alături de oameni, dar sunt convins că fiecare îşi va găsi un alt loc de muncă”, a afirmat primarul municipiului Deva.

El a arătat că are nevoie de o echipă de profesionişti, mai suplă, cu care să poată lucra la un nivel de care cetăţenii să fie mulţumiţi. “De unul singur nu pot să fac foarte multe lucruri, în fiecare zi, de dimineaţa până seara, pentru că sunt probleme care ţin de curăţenie, sunt probleme sociale, sunt alte aspecte care ţin de dezvoltarea unui oraş. Eu lucrez cu o echipă, iar acea echipă trebuie să fie una de profesionişti şi mult mai suplă comparativ cu ceea ce a fost anterior”, a spus Oancea.

Noua organigramă prevede transformarea unor servicii şi direcţii din cadrul Primăriei Deva, între acestea numărându-se Poliţia Locală, Serviciul de Întreţinere şi Gospodărie Municipală şi Serviciul de Cadastru. De asemenea, Direcţia Tehnică se va transforma într-o structură complexă, denumită Direcţia Deva 2020, care se va ocupa de punerea în aplicare a strategiilor de dezvoltare a municipiului pentru următorii ani.

Funcţionarii publici şi personalul contractual care îşi vor pierde funcţiile în urma aplicării noii organigrame vor avea posibilitatea să dea examen pe noile posturi înfiinţate în cadrul altor compartimente şi direcţii de specialitate ale primăriei.

Primăria Deva a realizat anul trecut venituri proprii în valoare de 85,9 milioane lei, iar din această sumă 37,54% au fost cheltuielile de personal. Comparativ, cheltuiala cu investiţiile din veniturile proprii a fost de 21,9%. AGERPRES

02.03.2018
343 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Aninoasa
Brad
Calan
Deva
Geoagiu
Hateg
Hunedoara
Lupeni
Orastie
Petrila
Petrosani
Simeria
Uricani
Vulcan


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Hunedoara pentru ziua de azi.


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design