Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Presiuni asupra fiicelor primarului municipiului TARGU JIU pentru ca tatal lor sa inchida scolile

Primarul Marcel Romanescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că fetiţele lui îl întreabă de trei seri, atunci când ajunge acasă când închide şcolile. Edilul - şef a spus că s-a pus o presiune asupra fiicelor sale din partea colegelor, pentru a-şi ruga tatăl ca să închidă şcolile.

Mai mult decât atât, colegii de clasă ai Alexandrei, fata cea mare a primarului Romanescu, au creat o pagină de o reţea de socializare „O susţinem pe Alexandra pentru ca şcolile să fie închise”. Pagina a strâns destul de multe semnături, însă edilul-şef nu s-a lăsat înduplecat şi nu a închis şcolile.

„Vreau să fac o precizare legat de subiectul şcolilor, pentru că a fost o presiune fantastică, în primul rând asupra fetiţelor mele care mergând la şcoală toată lumea spunea «Când tatăl tău va închide şcolile». De trei seri când ajung acasă asta mă întreabă. Le-am explicat că sunt sate îndepărtate de centrul comunei sau unde este şcoala, iar dacă acolo nu s-a luat o astfel de decizie, cu atât mai mult nu pot să iau o astfel de decizie la nivelul oraşului Târgu Jiu. Noi nu am avut Cod Portocaliu pentru zăpadă, am avut Cod Portocaliu pentru îngheţ“, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Primarul Romanescu spune că a fost luat la întrebări de elevi şi pe reţelele de socializare: „Eu am primit pe messenger şi pe Facebook suficiente astfel de întrebări. I-am întrebat dacă vor recupereze orele sâmbăta sau duminica şi mi-au spus că nu, că îi interesează doar să fie liberi“.

Edilul-şef a precizat că părinţii ar fi fost cei mai afectaţi de închiderea şcolilor: „În condiţiile în care luam o decizie de închidere a şcolilor cei afectaţi nu erau copiii, sunt sigur că 90% din copiii din Târgu Jiu s-ar fi bucurat de o astfel de decizie, cei mai dezavantajaţi erau părinţii”, a declarat Marcel Romanescu, primarul oraşului Târgu Jiu“, scrie Adevarul.

01.03.2018
310 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design