Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Prima statie pentru incarcarea masinilor electrice deschisa la RESITA

Primarul Ioan Popa

Primăria Reşiţa a inaugurat marţi, 6 martie, prima staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice. Staţia aparţine Grupului CEZ România, care mai are astfel de puncte la Piteşti şi Craiova. Primarul Ioan Popa spune că acesta este primul pas din proiectul de a trece transportul de taxi şi cel comun de pe combustibil fosil pe cel eco.

„Toată lumea ştie că la un momendat combustibilii fosili se vor epuiza. Dacă nu înţelegem să adoptăm o atitudine inteligentă şi de a trece de pe combustibilul fosil pe energii alternative, vorbim de pomană. M-am bucurat ca după cele două întâlniri cu taximetriştii să reuşesc să îi conving să treacă, iată 50% până în 2025. Este o premieră în România şi o iniţiativă care a fost primită prima dată destul de reticent, dar după ce le-am argumentat avantajele pe care le au, au acceptat-o şi iată am validat-o prin Consiliu Local în ianuarie”, a spus Popa.

Primarul a amintit că la Reşiţa sunt disponibile deja primele trei licenţe pentru taxiuri electrice, iar taximetriştii vor avea timp de un an de zile încărcare gratuită la această staţie. Prezentă la inaugurare Doina Vornicu, directorul Operaţiuni în cadrul CEZ România, a declarat că staţia de la Reşiţa este prima din ţară care s-a deschis la iniţiatica administraţiei locale. Prima staţie electrică din Reşiţa, funcţionează pe strada 1 Decembrie 1918, în apropierea Primăriei, scrie Adevarul.

07.03.2018
106 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design