Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria Alexandria plateste servicii de publicitate de peste 800.000 de lei prin buletine informative in ziare locale si emisiuni radio-tv

Primaria Alexandria

Primaria municipiului Alexandria a platit un prim contract de publicitate in valoare de 77.355 de lei pentru servicii de publicitate si informare a cetatenilor, unor ziare locale, pentru editarea unui "buletin informativ" si pentru "servicii de informare pe panou electronic stradal". Bugetul pentru servicii de publicitate al Primariei Alexandria este de 815.000 de lei. Potrivit e-licitatie.ro, firma Tele Media Pres SRL este castigatoarea a trei din cele sase loturi scoase la licitatie. Informatia a fost semnalata de agentia News.ro.

Prima parte a contractului se numeste "Acord cadru de servicii de publicitate si informarea cetatenilor" si a fost atribuita pe 18 iulie. Astfel, pentru servicii de informare si publicitate in presa scrisa locala, primaria a platit 24.480 de lei fara TVA, pentru "servicii de machetare, editare si tiparire "Buletin Informativ" au fost platiti 31.980 de lei fara TVA si pentru "Servicii de informare pe panou electronic stradal (outdoor)" s-a platit suma de 20.895 de lei.

Urmeaza sa fie atribuite alte trei loturi ale contractului care privesc "servicii de informare si publicitate la post de radio local", "servicii de informare si publicitate la post de televiziune local" si "servicii de informare si publicitate in presa scrisa nationala".

Valoarea estimata maxima a fiecarui acord cadru care urmeaza a fi incheiat, pentru fiecare lot in parte, este urmatoarea: pentru publicitate la postul local de radio 102.870 de lei, pentru televiziunea locala 135.900 de lei, iar pentru publicitate in presa scrisa nationala 22.000 de lei.

Primaria Alexandria este, de asemenea, dispusa sa plateasca suma de 360.000 de lei de lei pentru tiparirea a 230.000 de exemplare a "Buletinului informativ".

Bugetul total al acestui contract cadru de publicitate este de 815.000 de lei.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Tele Media Pres SRL este inregistrata pe numele lui Danut Scutelnicu si are pe rolul instantelor de judecata mai multe procese de executare silita pentru neplata unor datorii.

Potrivit presei locale, Danut Scutelnicu este directorul Gazetei de Teleorman si al publicatiei Teleormanul, fiind un apropiat al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Tele Media Pres SRL nu este la primul contract obtinut de la autoritatile locale. Potrivit e-licitatie.ro, in 2008 a castigat o licitatie organizata de prefectura Teleorman pentru tiparirea buletinelor de vot necesare alegerilor generale din 2008, in 2010 a obtinut alte doua contracte de publicitate de la Consiliul Judetean Teleorman pentru promovarea unor proiecte de reabilitare a doua drumuri judetene, iar in 2011 a castigat o licitatie de la CJ Teleorman pentru a face publicitatea proiectului de elaborare a planului cadastral pentru drumurile judetene din Teleorman, scrie HotNews.ro.

10.08.2017
256 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Alexandria
Rosiorii de Vede
Turnu Magurele
Videle
Zimnicea


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Teleorman pentru ziua de azi.


 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design