Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria BAIA MARE comaseaza servicii si creeaza Directia Socio-Medicala

Primarul Catalin Chereches

Administraţia municipiului Baia Mare urmează să comaseze o serie de entităţi sociale şi medicale de interes public într-o singură structură denumită Direcţia Socio-Medicală, a declarat primarul Cătălin Cherecheş.

“În viitorul imediat, cabinetele medicale şcolare, Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) “Dr. Nicolae Ruşdea” şi actualul Serviciu de Asistenţă Socială (SPAS) vor forma o singură entitate denumită Direcţia Socio-Medicală a municipiului Baia Mare. Această reorganizare a Serviciului Public de Asistenţă Socială a fost determinată de găsirea ca incompatibil de ANI a directorului acestui serviciu, Bogdan Gavra, însă dl. Gavra rămâne în interiorul noii direcţiei pe un alt post, acesta fiind prins într-o serie de proiecte aflate în derulare”, a spus Cătălin Cherecheş.

Acesta a mai precizat că Direcţia Socio-Medicală a municipiului Baia Mare va fi coordonată de un şef din cadrul structurii.

Fostul director al SPAS, Bogdan Gavra, a fost declarat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), incompatibil în anul 2014 pentru că în perioada 2011- 2012 a deţinut simultan funcţia de director şi pe cea de expert în implementarea unui proiect social pe Regiunea Nord-Vest în cadrul Fundaţiei “Hope And Homes For Children” (HHC) România. Decizia a fost menţinută de instanţa de judecată în 2018. AGERPRES

06.03.2018
153 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design