Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Petrosani
  0,00% (0/1)
3.  Iasi
  0,00% (0/1)
4.  Timisoara
  0,00% (0/1)
5.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Primaria BAIA MARE a lansat proiectul privind aprobarea strategiei de dezvoltare urbana pentru 2020-2030

Primarul Catalin Chereches

Primăria municipiului Baia Mare a lansat, pe 15 iunie, proiectul privind aprobarea “Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare”, pentru intervalul de prognoză 2020 – 2030, document de programare strategică a intervenţiilor publice şi private în municipiu şi în zona metropolitană Baia Mare, menţionează un raport public al municipalităţii.

Proiectul avansat de Primăria municipiului Baia Mare prevede “realizarea strategiei integrate de dezvoltare urbană pentru următorul orizont de planificare strategic (…) în identificarea şi fundamentarea direcţiei optime de evoluţie a municipiului Baia Mare, în contextual socio-economic actual, ca pol de dezvoltare în Regiunea de Nord-Vest şi ca oraş-reşedinţă al judeţului Maramureş”.

Documentaţia întocmită cuprinde toate elementele de indentificare, planificate pe o plajă de timp de zece ani de zile, proiectul putând fi consultat de cetăţeni pe site-ul instituţiei, iar la o viitoare şedinţă a CL Baia Mare va fi prezentat consilierilor de primarul Cătălin Cherecheş.

De asemenea, cetăţenii care consultă documentul pe site-ul municipalităţii pot transmite, în termen de zece zile de la data anunţării, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind conţinutul proiectului.

Proiectul prevede printre altele, dezvoltarea zonei metropolitane şi înfiinţarea a cel puţin două parcuri industriale pe locul vechilor situri din oraş, acesta fiind un concept mai vechi al administraţiei locale.

După aprobarea proiectului în CL, toate componentele acestuia şi îndeplinirea sarcinilor vor fi atribuite celor 11 instituţii aflate în subordinea municipalităţii.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a exprimat public, în mai multe rânduri, că oraşul deţine resurse prea puţin exploatate, printre care se află terenuri ale unor foste situri din industria locală care ar putea fi adaptate pentru funcţionarea unor parcuri industriale sau alte utilităţi. AGERPRES

16.06.2017
2096 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baia Mare
Baia Sprie
Borsa
Cavnic
Dragomiresti
Salistea de Sus
Seini
Sighetu Marmatiei
Somcuta Mare
Targu Lapus
Tautii-Magheraus
Ulmeni
Viseu de Sus


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Maramureş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design