Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria BISTRITA viseaza la un mega-dispecerat pentru Politia Locala de 3,7 milioane de euro: Banii europeni ies din discutie

Foto: Bistriteanul

Primăria Bistrița visează la un mega-dispecerat pentru Poliția Locală și SVSU. Acesta ar urma să coste mai bine de 3,7 milioane de euro. Deși municipalitatea spera să poată accesa fonduri europene pentru finanțarea proiectului, se pare că acesta nu este eligibil.

Municipalitatea vrea să transforme un fost punct termic într-un mega-dispecerat pentru Poliția Locală și pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Acesta este situat pe strada Gării și are 426 de mp.

Dispeceratul va fi format din 2 birouri, punct de acces și spațiu de cazare temporară pentru cetățeni, punct de primire și verificare cetățeni, grup sanitar pentru persoanele reținute, un garaj auto, un grup sanitar pentru funcționari, cabine de duș, oficiu și depozit.

De asemenea, planșeul superior va fi amenajat ca terasă circulabilă cu spațiu de joacă pentru copii. Tot acolo vor fi montate și panouri solare și fotovoltaice. Valoarea totală a proiectului ajunge la 3,7 milioane de euro.

Dacă în prima fază, municipalitatea a sperat să poată finanța acest proiect din fonduri europene, se pare că nu este posibil. Potrivit unui raport al proiectelor de hotărâre al Consiliului Local care nu au putut fi materializate, dispeceratul operativ nu este eligibil pentru fondurile europene:

Proiectul nu mai este eligibil prin POR și s-au aprobat fonduri la buget pentru demararea execuției cu fonduri de la bugetul local”, se arată în raportul în cauză.

Primăria Bistrița este în proces de eliberare a amplasamentului și de demolare a unui coș de fum. Direcția Patrimoniu se  pregătește să scoată la licitație bunurile scoase din funcțiune și nedemolate. Bistriteanul

05.12.2017
223 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Beclean
Bistrita
Bistriþa Bârgãului
Lechinta
Nasaud
Sangeorz-Bai


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bistriţa Năsăud pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design