Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria BOTOSANI preia peste 37.000 de mp de teren de la MApN pentru a realiza un camping si o parcare

Primaria Botosani

Un teren de peste 37.000 de metri pătraţi, care a aparţinut Ministerului Apărării Naţionale, va fi preluat în administrare de Consiliul Local al municipiului Botoşani. Consilierii locali au aprobat o hotărâre prin care s-a iniţiat procedura trecerii imobilului respectiv din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Botoşani şi administrarea Consiliului Local.

Terenul, care se află în vecinătatea Parcului Regional de Agrement, Turistic şi Sportiv Cornişa, va fi utilizat de municipalitate pentru amenajarea unei parcări pentru autobuze şi autocare, dar şi pentru zonă de campare a rulotelor. 

“Acest imobil va fi utilizat în vederea edificării de obiective de investiţii de utilitate publică, respectiv extinderea activităţii din cadrul Parcului Regional de Agrement, Turistic şi Sportiv Cornişa“, se arată în raportul de specialitate care a stat la baza hotărârii Consiliului Local.

Parcul Cornişa, care ar urma să fie dat în folosinţă în 2018, a fost amenajat printr-un proiect cu fonduri europene în valoare de 20 de milioane de euro. El este cel mai mare parc de acest gen din regiunea de Nord-Est. AGERPRES

01.11.2017
256 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Botosani
Bucecea
Darabani
Dorohoi
Flamanzi
Saveni
Stefanesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Botoşani pentru ziua de azi.


 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design