Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria BRAILA face un sondaj referitor la ce container de colectare selectiva prefera populatia

Primarul Marian Dragomir

Primăria Brăila
face un sondaj pentru a afla ce model de container pentru colectare selectivă a deşeurilor preferă locuitorii municipiului, urmând ca apoi furnizorul pubelelor să fie stabilit prin licitaţie publică, potrivit informaţiilor furnizate de primarul Brăilei, Marian Dragomir.

“Brăila face încă un pas spre colectarea selectivă. Ce model alegeţi? Am postat trei modele de puncte gospodăreşti montate ca test în Brăila. Care consideraţi că este cel mai eficient şi modern? Există şi varianta patru cu pubele îngropate şi ridicare pe bază de lift, dar costul este de trei ori mai mare decât cel al modelelor instalate. În 2018 am alocat în buget aproximativ 330.000 euro pentru montarea unor puncte gospodăreşti moderne. Modelul va fi cel ales de noi, iar furnizorul va fi stabilit prin licitaţie publică desfăşurată prin Sistemul Electronic de Licitaţii Publice”, a scris primarul pe reţeaua sa de socializare.

Primăria Brăila va realiza, anul acesta, 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, potrivit informaţiilor furnizate de primarul municipiului, Marian Dragomir.

“Avem în plan realizarea a 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, respectiv de împărţire a gunoiului în fracţie umedă şi fracţie uscată, aici intrând tot ceea ce reprezintă plastic, sticlă, hârtie şi metal
”, a explicat Dragomir.

Primarul a precizat că municipalitatea mai are în vedere, anul acesta, şi modernizarea societăţii locale de colectare a gunoiului de la populaţie, SC Eco SA, prin cumpărarea a două maşini noi de gunoi, a 600 de containere, a unei maşini de aspirat frunze, a unei automăturătoare şi a unui tractor cu remorcă.

Suma care se va investi, în 2018, în dotarea societăţii locale de salubritate, unde municipalitatea brăileană este acţionar majoritar, este de 2 milioane de euro, bani care au fost alocaţi, anul trecut, din bugetul local, prin mărirea capitalului social al SC ECO SA. AGERPRES

14.03.2018
276 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design