Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria CONSTANTA, obligata sa plateasca 13 mil. euro unei firme italiene; Urbea va avea aceiasi viceprimari ca in mandatul anterior; 45 de asociatii, avizate pentru debransare; Parcarea interzisa in... parcare

Primarul Radu Mazare
Foto: DomnulePrimar.ro

Primaria Constanta este obligata sa plateasca 13 milioane de euro unei firme italiene, banii reprezentand costul unor lucrari de infrastructura facute de firma respectiva, nu de Primarie, cum era prevazut in contract, Radu Mazare spunand insa ca exista un proces de anulare a contractului respectiv.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat în cadrul şedinţei Consiliului Local Constanţa, că procurorii au cerut instanţei anularea contractului încheiat cu firma italiană deoarece ar fi fost realizat cu încălcarea legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-am judecat şi ne judecăm cu cei de la Fin.CO.GE.RO de 12 ani. La un moment dat, am făcut plângere penală împotriva fostului primar, a domnului Mihăeşi,

şi a celui de la Fin. CO.GE.RO întrucât contractul a fost încheiat fără ca obligaţiile de cheltuială să fi fost votate în Consiliul Local.

Procurorul, în baza unei rezoluţii, a dispus neînceperea urmăririi penale împotriva fostului primar întrucât cauza a fost prescrisă, dar a atacat în civil desfiinţarea contractului pentru că a fost făcut cu încălcarea legii.

În prezent, suntem în proces la Braşov pentru desfiinţarea contractului, proces înaintat de instituţia statului român, de Procuratură", a declarat Radu Mazăre.
Mai multe in Gandul

Consiliul Local Municipal Constanţa s-a întrunit într-o primă şedinţă, concomitent cu validarea primarului Radu Mazăre. Atât consilierii locali, cât şi primarul, au depus jurământul de credinţă.

Totodată, în cadrul aceleiaşi întruniri, au fost aleşi, prin vot, cei doi viceprimari ai Constanţei, aceiaşi ca în mandatul anterior: Gabi Stan şi Decebal Făgădău.
Amanunte in Replica

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă.

În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora.

Pentru perioada 26 - 29 iunie 2012, 45 asociaţii de proprietari din Năvodari şi Constanţa sunt avizate pentru debranşare din cauza datoriilor de aproape 209.000 lei către SC RAJA SA.

Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu şi-au achitat restanţele, noteaza Telegraf

Un indicator rutier privind parcarea interzisă aşează Constanţa în lista oraşelor cu "minuni". Dacă în alte părţi stâlpii de iluminat public "cresc" în mijlocul şoselei, la noi un astfel de indicator a fost montat (culmea!) într-o parcare din spatele unui bloc.

Una din principalele suferinţe ale Constanţei o reprezintă lipsa locurilor de parcare. Iar felul haotic în care au fost ridicate construcţiile noi, înghesuite,

în baza unor autorizaţii ce ridică semne de întrebare, vine să accentueze problema. O simt pe pielea lor locatarii blocului LV 16 de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din zona Trocadero.
Detalii in Cuget Liber

26.06.2012
706 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Alte stiri din Alegeri 2012
 
O primarie din Valcea, executata silit de lautarii care au cantat in campania electorala (20.11.2012) VIDEO Spotul oficial TIFF: Sa mori din dragoste de filme; Promenada Cartilor in Piata Muzeului: 10 metri de carte cadou pentru un clujean norocos; Nicoara s-a intalnit cu angajatii Primariei; Restrictii in trafic de Zilele CLUJULUI; Primaria si universitatile cauta solutii pentru U; Impozitele intra in era verde; Copil intoxicat cu cuiperci; Casa Municipala de Cultura, evacuata (24.05.2012) Votare oprita la GALATI: intr-o sectie au disparut zeci de buletine de vot; CRAIOVA: Doua persoane prinse cu mai multe buletine de vot; CLUJ: Buletin de vot stampilat in prealabil. Sectie evacuata; Politistii efectueaza cercetari in cazul a doua sesizari privind mita electorala la TARGOVISTE; Buletine de vot disparute la SIMLEUL SILVANIEI; Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din PETRILA; PDL "plimba varstnicii cu masini" la sectiile de votare la CLUJ; Alegatorii nu primesc buletin de vot pentru primar la TIMISOARA, ci doua buletine pentru consilierii locali (10.06.2012) Promisiuni electorale trasnite: Pepeni plantati in Ferentari, pomi fructiferi in statiile RATB, biserici in cartiere; De unde vin numele cartierelor din BUCURESTI; Piedone pune carciumarese in parcuri; Investitorii imobiliari cer 600.000 euro de la Asociatia Salvati Bucurestiul; Piata cu parcare pe acoperis, inaugurata FOTO (23.05.2012) PLOIESTI: Noii viceprimari si-au preluat atributiile (17.07.2012)
 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design