Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria Capitalei: Contractul de delegare a serviciului de iluminat public a fost încheiat cu respectarea prevederilor legale la acea data

Primaria Capitalei

Contractul de delegare a serviciului de iluminat public din Bucureşti dintre Primăria Generală şiSC Luxtenlighting Company SA a fost încheiat în decembrie 1997, cu respectarea prevederilor legale în vigoare de la acea dată, precizează reprezentanţii primăriei într-un comunicat remis presei.

În legătură cu informaţiile propagate în spaţiul public, conform cărora Primăria Municipiului Bucureşti nu ar fi respectat legea atunci când a prelungit contractul de delegare a serviciului de iluminat public, Biroul de Presă al Primăriei Capitalei este împuternicit să facă următoarele precizări: contractul de delegare a serviciului de iluminat public din Municipiul Bucureşti, nr. 206/ 1997 dintre PMB şi SC Luxtenlighting Company SA a fost încheiat în decembrie 1997, cu respectarea prevederilor legale în vigoare de la acea dată“, se arată în comunicat.

Potrivit surse citate, conform prevederilor legale, PMB a solicitat operatorului SC Luxtenlighting Company SA să asigure continuitatea serviciului de utilitate publică pe o perioadă de 90 de zile, perioada necesară finalizării procedurilor pentru desemnarea noului operator al serviciului de iluminat.

“Subliniem că nu se identifică în contextul Legii 230/ 2006, a serviciului de iluminat public, niciun articol care să impună o Hotărâre a CGMB pentru asigurarea continuităţii unui serviciu de utilitate publică, aşa cum în mod eronat şi tendenţios se vehiculează pe reţelele de socializare. În ceea ce priveşte Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti SA, care se va ocupa de modernizarea şi întreţinerea sistemului de iluminat public din Capitală, aceasta va realiza investiţii în sistem, în special în zonele în care în prezent nu există iluminat public şi va urmări integrarea acestuia în Strategia de Smart City a Capitalei. Facem precizarea că societatea deţine Atestatul nr 12959 din 11/ 12 /2017, eliberat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei”, susţine aceeaşi sursă.

Primăria Capitalei a pus în dezbatere mai multe proiecte de hotărâre care vizează modalitatea de delegare a unor servicii publice, cetăţenii având posibilitatea să îşi exprime punctul de vedere până pe 15 februarie.

În ce priveşte studiul de oportunitate privind modalitatea de gestiune a serviciului de iluminat public, se arată că infrastructura actuală a sistemului de iluminat public este uzată din punct de vedere tehnologic şi moral, în condiţiile în care anul 2014 marchează ultima modernizare a sistemului. AGERPRES

08.01.2018
154 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design