Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria DEVA, prejudiciu de 9,6 milioane lei in anul 2016, potrivit unui raport al Curtii de Conturi

Primaria Deva

Primăria Deva se află pe primul loc în judeţul Hunedoara în ceea ce priveşte prejudiciul şi abaterile financiare constatate de Curtea de Conturi în urma verificărilor efectuate pentru anul 2016, raportul instituţiei evidenţiind abateri financiare în sumă de 14 milioane lei şi un prejudiciu de 9,6 milioane lei.

Conform datelor din raportul Curţii de Conturi, la Primăria Deva au fost înregistrate cheltuieli de personal nelegale în sumă de 1,36 milioane lei, prin stabilirea unor salarii de bază la nivelul maxim în plată pentru anumite categorii de angajaţi. Printre altele, sumele plătite nelegal către Poliţia Locală Deva au fost de 662.000 lei, cele pentru angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială au totalizat 367.000 lei, iar cele de la Serviciul de Cadastru au cumulat 217.000 lei.

Inspectorii Curţii de Conturi au constatat că Primăria Deva a efectuat cheltuieli nelegale în sumă de 609.000 lei pentru servicii care au avut ca obiect montarea şi demontarea unor ornamente pentru sărbătorile de iarnă.

De asemenea, primăria a plătit 2,02 milioane lei pentru serviciul de iluminat public, în baza unui contract de delegare de gestiune, dar fără ca deconturile să fie însoţite de viza de control financiar preventiv şi fără să fie menţionate natura defectelor remediate şi locul în care au fost constatate acestea.

În raport se mai arată că Primăria Deva a achitat unei societăţi de salubritate de pe raza municipiului 1,63 milioane lei, cu titlul de cheltuieli de judecată şi penalităţi de întârziere.

Abateri au fost reliefate şi în cadrul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărie Municipală Deva, care a cumpărat cu 113.000 lei un tractor, însă utilajul nu poate fi înmatriculat şi pus în circulaţie.

Raportul Curţii de Conturi a României precizează că în judeţul Hunedoara au fost inspectate 83 de entităţi publice de interes local, primării, instituţii şi firme de stat. În urma acţiunilor auditorilor financiari au rezultat abateri financiare de peste 81 milioane lei în anul 2016. AGERPRES

21.02.2018
290 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Aninoasa
Brad
Calan
Deva
Geoagiu
Hateg
Hunedoara
Lupeni
Orastie
Petrila
Petrosani
Simeria
Uricani
Vulcan


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Hunedoara pentru ziua de azi.


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design