Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria FOCSANI vrea sa achizitioneze un imobil pentru Directia de Dezvoltare si Servicii Publice

Primaria Focsani

O fostă clădire care aparţine unei societăţi care are ca asociat unic Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea (CCIA) ar putea să devină viitorul sediul al Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, instituţie subordonată municipalităţii.

Clădirea, aflată pe strada Comisia Centrală 72-74, este la vânzare pentru preţul de 263.000 de euro, respectiv 1.202.000 lei şi are o suprafaţă construită de 352 mp şi un teren de 1.277 mp. Oferta de vânzare către Primărie a fost făcută prima dată în primăvară, dar între timp, în luna septembrie, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea, reprezentată de directorul Sorin Vornic, a vândut dreptul de proprietate al clădirii, pentru suma de 88.100 de lei, către firma Servexpocam SRL, societatea având ca asociat unic C.C.I.A. Vrancea.

În şedinţa extraordinară de miercuri a Consiliului Local Focşani, aleşii locali urmează să se pronunţe cu privire la cumpărarea acestui sediu. În cazul în care proiectul va avea voturile necesare, persoana împuternicită pentru semnarea contractului de vânzare-cumpărare este viceprimarul Ionuţ Mersoiu, scrie Adevarul.

10.10.2017
425 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Adjud
Focsani
Marasesti
Odobesti
Panciu


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Vrancea pentru ziua de azi.


 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design