Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria ORADEA construieste prima pista sintetica de alergare din oras

Viceprimarului Florin Birta

Primăria Oradea construieşte în jurul Parcului Brătianu o pistă de alergare din tartan, un material elastic care ajută la amortizarea vibraţiilor care afectează articulaţiile. Potrivit viceprimarului Florin Birta, aceasta va fi prima pistă sintetică din oraş, va avea o lungime totală de 1.045 de metri şi o lăţime de 1.20 metri. Reprezentanţii municipalităţii au luat decizia realizării acestui proiect după ce au constatat că cealaltă pistă de alergare a oraşului este foarte utilizată de locuitori.

Având în vedere că mulţi cetăţeni ai municipiului nostru aleargă în zona parcului Brătianu, iar pista de alergare construită de municipalitate în zona Ioşia, în parteneriat cu firma RCS&RDS, estede un real succes, am decis construirea acestei piste de alergare pentru a veni în sprijinul lor şi a le oferi cele mai bune condiţii de alergare. Pista urmează să fie realizată din tartan, un material elastic care amortizează vibraţiile din articulaţii. Anul acesta vom amplasa aici şi statuia lui Ion I. C. Brătianu“, a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Pista de alergare sintetică va fi realizată de Primăria Municipiului Oradea, în parteneriat cu Eco Bihor, din taxa de depozitare încasată de la alte localităţi care depun deşeuri la halda ecologică din Oradea.

Constructorul lucrării este firma Drumuri Bihor, pista urmând să fie construită de jur împrejurul parcului, în termen de 45 de zile şi fără a afecta arborii. Proiectul are o valoare de 530.000 lei cu TVA inclus. AGERPRES

09.08.2017
494 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design