Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria RESITA intentioneaza sa cumpere Hotelul Semenic, dar edilul considera pretul prea mare

Primarul Ioan Popa

Administraţia locală din municipiul Reşiţa intenţionează să achiziţioneze Hotelul Semenic, situat în centrul oraşului, însă edilul Ioan Popa consideră că preţul de vânzare, dublu faţă de evaluarea făcută clădirii, este prea mare.

Hotelul Semenic, care i-a aparţinut omului de afaceri Gruia Stoica, a fost scos recent la vânzare, printr-o agenţie imobiliară, la preţul de 1,9 milioane de euro.

Primarul Ioan Popa, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că administraţia locală a anunţat, încă din luna mai a anului trecut, că ar dori să cumpere Hotelul Semenic, iar în noiembrie a revenit cu această solicitare la lichidator, fapt pentru care s-a făcut o evaluare a imobilului.

"Preţul de vânzare este, însă, dublul evaluării. Este o valoare prea mare şi nu intră în discuţie să intrăm în această afacere, mai ales că pentru a repune hotelul în funcţiune, după calculele noastre, este nevoie de încă mai bine de 2,5 milioane euro. Voi discuta cu evaluatorul să văd de ce s-a scos la vânzare la această valoare şi, în acelaşi timp, vreau să ştiu de ce nu am fost informaţi, pentru că noi suntem la masa credală. În mod normal, ar trebui să fim informaţi de toate procedurile care se fac", a declarat primarul.

Ioan Popa speră ca demersul să nu fie doar o nouă tentativă de tergiversare a fostului proprietar, pentru că, spune el, "dacă vrei să nu vinzi un imobil, îi pui un preţ inacceptabil de mare pe piaţă".

"E trist, pentru că toate activele care au fost achiziţionate de omul de afaceri Gruia Stoica s-au ridicat la circa 500 mii USD, iar după ani de zile în care a distrus tot, şi pe Muntele Semenic, dar şi la Reşiţa, se încearcă vânzarea acestora, dacă le cumulăm, cu patru milioane euro, ceea ce e absurd", a precizat Ioan Popa.

Omul de afaceri Gruia Stoica a deţinut în Reşiţa, dar şi în judeţul Caraş-Severin mai multe imobile şi terenuri, iar o parte din acestea sunt în prezent scoase la vânzare.AGERPRES

13.02.2018
124 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design