Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria SATU MARE ia in calcul majorarea impozitelor cu 20 la suta dupa decizia Executivului de modificare a Codului Fiscal

Primarul Kereskenyi Gabor

Primăria Satu Mare ia în calcul majorarea impozitelor pe clădiri şi autoturisme cu 20% începând cu 1 ianuarie 2018 pentru a compensa pierderea financiară pe care o va suporta autoritatea locală după modificările fiscale adoptate de Guvern, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor. Edilul a explicat că, după modificările Codului Fiscal făcute de Guvern, administraţia pierde 34 milioane lei şi încă nu se ştie cum vor fi compensate aceste pierderi.

“Nu putem şi nu vom renunţa la întreţinerea şcolilor, a instituţiilor, serviciilor publice, întreţinerea străzilor, şi a celorlalte care sunt absolut necesare pentru o viaţă civilizată. Într-o ipoteză în care vom majora taxele şi impozitele locale, toată suma colectată de la populaţie va merge către investiţii, către dezvoltarea oraşului. Cu o majorare de aproximativ 20% am putea colecta în plus faţă de acest an în jur de 5,5 milioane de lei“, a spus edilul.

Kereskenyi a declarat că, iniţial, a propus adoptarea acestor majorări de impozite în şedinţa Consiliului Local de joi, 23 noiembrie, dar a luat decizia de a amâna discutarea proiectului cu speranţa că Guvernul va reveni asupra modificărilor Codului fiscal. 

“Am luat decizia de a scoate de pe ordinea de zi şi a mai amâna două-trei săptămâni. Este o nemulţumire a mai multor primari, sperăm că Guvernul va reveni asupra acestor măsuri. Mai mult nu putem aştepta, trebuie să construim bugetul pe anul 2018, trebuie să fie informaţi şi cetăţenii urbei”, a mai spus primarul. AGERPRES

23.11.2017
165 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design