Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria SIBIU investeste peste sase milioane de lei pentru modernizarea zonelor de langa blocuri

Primaria Sibiu

Primăria Municipiului Sibiu a anunţat că începe modernizarea zonelor de lângă blocuri, primele două contracte, în valoare de peste 6 milioane de lei, urmând să fie semnate pe 4 ianuarie.

Unul dintre contracte prevede reparaţii capitale în jurul blocurilor din zona Gării, suprafaţa fiind împărţită în două perimetre: străzile Uzinei – Constituţiei – General Magheru şi respectiv străzile Constituţiei – Abatorului – Aleea Ţesătorilor – 9 mai. Lucrările includ modernizarea carosabilului aleilor şi străzilor din zonă, reamenajarea trotuarelor, optimizarea spaţiilor de parcare, precum şi îmbunătăţirea iluminatului public. 

Firma câştigătoare are la dispoziţie 50 de zile de la semnarea contractului pentru a preda proiectul tehnic şi patru luni pentru execuţia efectivă a lucrărilor, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Acesta va fi transmis imediat după predarea proiectului. Valoarea acestui contract este de 3,11 milioane lei“, se arată într-un comunicat de presă.

Al doilea contract, care are aceeaşi valoare, prevede acelaşi tip de lucrări şi în spatele blocurilor de pe strada Şcoala de Înot, în spatele bulevardului Vasile Milea până la inspectoratul judeţean de Poliţie şi în jurul blocurilor de pe strada Simion Mehedinţi. Proiectul tehnic va fi predat de firma contractată în termen de 50 de zile, iar lucrările vor fi realizate în termen de trei luni de la transmiterea documentaţiei. AGERPRES

04.01.2018
253 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Agnita
Avrig
Cisnadie
Copsa Mica
Dumbraveni
Medias
Miercurea Sibiului
Ocna Sibiului
Saliste
Sibiu
Talmaciu


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Sibiu pentru ziua de azi.


 
Informatii din Sibiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design