Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Iasi
  0,00% (0/1)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
4.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
5.  Petrosani
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Primaria SLATINA proiecteaza o investitie de 23 de milioane lei pentru extinderea si modernizarea sediului

Primarul Emil Mot

Imobilul monument istoric în care funcţionează cabinetul primarului municipiului Slatina, birourile viceprimarilor şi câteva dintre serviciile din cadrul Primăriei Slatina va fi modernizat şi extins cu un corp de clădire nou, toată investiţia fiind estimată la peste 23 de milioane lei, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi dezbătut într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local.

Potrivit proiectului de hotărâre în cauză, postat pe site-ul Primăriei Slatina, se urmăreşte consolidarea, reabilitarea, reconfigurarea şi reamenajarea interioară a clădirii existente în care se desfăşoară în prezent o parte din activităţile primăriei municipiului, precum şi extinderea cu un corp de clădire nou. Construcţia nouă va avea o suprafaţă de 1.820 de metri pătraţi, iar lucrările vor fi eşalonate pe o perioadă de doi ani.

Conform sursei citate, se vor crea spaţii de birouri pentru 130 – 170 persoane, o sală de consiliu cu o capacitate de 90-100 persoane, o zonă de bufet pentru angajaţi cu o capacitate de 50 persoane, un spaţiu pentru relaţii cu publicul de minim opt birouri. Se vor mai amenaja şi 50 de locuri de parcare pentru angajaţi şi vizitatori. Conform proiectului, câteva clădiri anexe (magazii şi garaje) se vor desfiinţa pentru a face loc noilor construcţii.

În proiect se precizează că actuala clădire monument istoric va fi păstrată “ca reper arhitectural al zonei şi ca element de reprezentare şi de protocol al instituţiei Primăriei”.

Primarul Emil Moţ arată în expunerea de motive că în noul centru administrativ vor funcţiona toate direcţiile şi departamentele din cadrul Primăriei Slatina, în condiţiile în care în prezent mai multe direcţii funcţionează în spaţii disparate din municipiu. 

Este necesară realizarea acestui proiect, deoarece în momentul de faţă construcţia ce adăposteşte sediul Primăriei Slatina este o construcţie depăşită fizic (subdimensionată faţă de cerinţele comunităţii) şi calitativ (soluţii constructive slabe şi compromise)”, argumentează primarul.

Imobilul ce urmează a fi modernizat este o clădire monument istoric situată în centrul vechi al municipiului Slatina. AGERPRES

17.03.2017
484 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bals
Caracal
Corabia
Draganesti
Piatra Olt
Potcoava
Scornicesti
Slatina


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Olt pentru ziua de azi.


 
Informatii din Olt

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design