Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria Sectorului 6 inventariaza locurile de parcare de resedinta

Primarul Gabriel Mutu

Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6efectuează inventarierea locurilor de parcare de reşedinţă, iar locuitorii sectorului pot transmite şi online actele necesare reînnoirii contractului de închiriere a locului de parcare.

Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 efectuează, în această perioadă, prima inventariere din ultimii ani a locurilor de parcare de reşedinţă. Dacă până acum contractul de închiriere a locului de parcare de reşedinţă se reînnoia automat, doar în baza achitării taxei de parcare la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 6, primarul Gabriel Mutu a dispus ADPDU Sector 6 inventarierea tuturor locurilor de parcare de reşedinţă şi actualizarea bazei de date din sector“, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Sectorului 6.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat că se va efectua reînnoirea contractelor de parcare, în scopul verificării legalităţii şi actualizării acestora. 

“Vom putea astfel anula contractele care nu mai îndeplinesc toate condiţiile legale şi care conduc la ocuparea nejustificată a locurilor de parcare de reşedinţă. Regulamentele pe care le-am propus anul trecut spre aprobare Consiliului Local, de reînnoire a acestor contracte şi de ridicare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public, vor genera noi spaţii de parcare pentru locuitorii interesaţi de obţinerea unui astfel de loc”, a mai spus edilul.

Membrii comunităţii Sectorului 6 care au contractul de închiriere a locului de parcare de reşedinţă încheiat înainte de 1 august 2017 dispun de două variante de reînnoire a actului: pot trimite documentele scanate (alături de numărul de telefon), până la data de 31 martie 2018, la adresa de e-mail parcari@adps6.ro, urmând ca, în termen de 15 zile de la depunere, să fie contactaţi telefonic pentru ridicarea contractului sau pot depune documentele, tot până la data de 31 martie 2018, la sediul Serviciului Parcaje de Reşedinţă din Str. Aleea Bistra nr.1.

În ambele situaţii prezentate sunt necesare următoarele documente: vechiul contract de parcare, BI/CI cu domiciliu la adresa unde se solicită locul de parcare, certificat de înmatriculare din care să reiasă că autoturismul este înmatriculat în România (cu ITP valabil) şi cu număr de Bucureşti, contract de comodat autentificat la notar pentru autoturismele acordate spre utilizare persoanelor ce au calitatea de comodat (dacă este cazul), certificat de încadrare cu grad de handicap locomotor (dacă este cazul), creanţele bugetare exigibile să fie achitate (se verifică de către angajatul care prelucrează dosarul).

Primăria Sectorului 6 mai anunţă că termenul până la care posesorii de autoturisme îşi pot achita la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 6 chiria pentru locul de parcare rămâne 31 martie 2018, iar neplata până la această dată duce la rezilierea automată a contractului de închiriere pentru locul de parcare. AGERPRES

12.01.2018
92 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design