Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria TARGU-JIU va organiza casatorii la Poarta sarutului de Dragobete

Primarul Marcel Romanescu

Tinerii care doresc să se căsătorească de Dragobete la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu sunt aşteptaţi de reprezentanţii primăriei să depună cereri în zilele de 14 şi 15 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, edilul Marcel Romanescu. Potrivit sursei citate, anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu şi de Sfântul Valentin, aşa cum se întâmpla în anii anteriori, în mandatul fostului primar, Florin Cârciumaru.

"Nu vom sărbători de data aceasta decât Dragobetele, cu cununii pe care le vom oficia la Poarta Sărutului, în condiţiile în care vom avea solicitări. Pe 14 şi 15 februarie se pot depune documente pentru ca tinerele cupluri să se poată căsători la Poarta Sărutului", a spus Marcel Romanescu.

Cuplurile care vor să se căsătorească la Poarta Sărutului vor achita o taxă de 400 de lei.

În ceea ce priveşte evenimentul dedicat cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie, edilul a afirmat că anul acesta va avea loc cea de-a 15-a ediţie a "Nunţii de Aur".

În context, şeful Direcţiei de Protecţie Publică Socială (DPPS), Alina Toader, a precizat că, până în prezent, s-au înscris 40 de cupluri.

"Noi avem 80 de cupluri previzionate, sunt înscrise până acum 40 de cupluri. Îi aşteptăm să se înscrie, este nevoie ca unul dintre soţi să depună o cerere şi o copie a certificatului de căsătorie. Nu s-a stabilit încă locaţia, urmează să vedem ce restaurant oferă şi spaţiul disponibil pentru parcarea maşinilor şi a celor două autocare pe care le punem la dispoziţia cuplurilor. Avem 1.123 de cupluri pe care le-am sărbătorit cu ocazia acestui eveniment în ultimii 14 ani", a spus Alina Toader. AGERPRES

08.02.2018
205 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design