Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria TARGU-JIU reglementeaza parcarea masinilor si camioanelor de firma in centrul orasului

Viceprimarul Adrian Tudor

Primăria Târgu-Jiu are în vedere reglementarea regulamentului de parcare a maşinilor aparţinând societăţilor de pe raza municipiului, în acest sens fiind depuse tot mai multe sesizări de la cetăţeni nemulţumiţi de modul în care sunt parcate autoturismele în special în centrul oraşului, în zona Căii Eroilor, a declarat, în şedinţa Colegiului Prefectural Gorj, viceprimarul Adrian Tudor.

Edilul a menţionat că intenţionează să iniţieze un proiect de hotărâre pentru a stabili un set de reguli clare în ceea ce priveşte parcarea maşinilor aparţinând firmelor care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Am solicitat şi în şedinţa operativă şi, dacă este nevoie, voi iniţia un proiect de hotărâre prin care să reglementăm, mult mai clar decât este acum, parcarea maşinilor de firmă pe raza municipiului Târgu-Jiu. Este deranjant, căci din orice parte ai intra în municipiu, vezi parcate dricuri. Este o afacere, înţeleg, dar nu ne reprezintă genul acesta de maşini. De asemenea, este deranjant că o parte a Căii Eroilor este transformată în parcare pentru maşinile unui operator de cablu-tv-internet, care nu înţelege că, potrivit legii, trebuie să îşi asigure o parcare pentru aceste maşini. Târgu-Jiul a devenit parcare pentru TIR-uri şi remorci foarte mari. Aş vrea ca mediul privat să găsească soluţii pentru a înfiinţa parcări pentru astfel de TIR-uri şi remorci. Poate se va implica şi Primăria dacă va identifica un astfel de teren“, a spus viceprimarul Adrian Tudor.

El a mai precizat că un astfel de proiect va trebui să stea în dezbatere publică 30 de zile, urmând să fie puse în discuţii şi eventuale amenzi pentru şoferii care nu respectă noile reglementări. AGERPRES

26.01.2018
173 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design